MTA

[Newest Version] Easily Pass 98-375 Exam with Updated Real 98-375 Exam Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Jun 28,2022 Hotest 98-375 pdf exam! Get yourself well prepared for the MTA Newest 98-375 exam questions HTML5 Application Development Fundamentals exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 98-375 vce. With We latest 98-375 actual tests, you’ll pass the MTA Hotest 98-375 vce dumps HTML5 Application Development Fundamentals exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 98-375 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 98-375 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 98-375 dumps.98-375 free dumps are questions from the latest full 98-375 dumps. Check 98-375 free questions to get a better understanding of 98-375 exams.

Question 1:

In CSS, the flow-into property deposits:

A. the flow into the content.

B. the regions into a flow.

C. the flow into the regions.

D. content into the flow.

Correct Answer: D


Question 2:

The data in a specific HTML5 local storage database can be accessed from:

A. Different browsers on the same device.

B. Different browsers on different devices.

C. The same browser on different devices.

D. The same browser on the same device.

Correct Answer: A


Question 3:

Which HTML5 tag defines superscript text?

A.

B.

C.

D.

Correct Answer: C


Question 4:

What does the following HTML5 code fragment do?

A. It plays the myVacation.avi video if the browser supports it; otherwise, plays the myVacation.ogg video if the browser supports it.

B. It plays two videos: first myVacation.avi, and then myVacation.ogg.

C. It plays both videos simultaneously, myVacation.avi and myVacation.ogg.

D. It prompts the user to choose which format of the myVacation video it should play, .avi or .ogg.

Correct Answer: D


Question 5:

Which attribute prefills a default value for an input element in HTML5?

A. name

B. placeholder

C. autocomplete

D. required

Correct Answer: B


Question 6:

You need to use JavaScript to access the “section1” element in the following code fragment:

Which method should you use?

A. getElementsByTagName

B. getElementById

C. getElementsByName

D. getElementsByClassName

Correct Answer: B


Question 7:

Which CSS3 code fragment will style only the external links in an HTML document?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Correct Answer: D


Question 8:

You work as a senior developer at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com.

You are running a training exercise for junior developers. You are currently discussing a method associated with the localStorage object. The method can be used to write data to local storage.

Which of the following is the method being discussed?

A. The initStorageEvent method.

B. The process method.

C. The setItem method.

D. The setImmediate method.

Correct Answer: C


Question 9:

You work as a senior developer at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com.

You are running a training exercise for junior developers. You are currently discussing CSS style sheets.

Which of the following is TRUE with regards to CSS style sheets? (Choose all that apply.)

A. It specifies resources for an offline HTML5 application.

B. It specifies resources for an online HTML5 application.

C. It specifies resources for an XML application.

D. It specifies resources for an offline XAML application.

Correct Answer: A


Question 10:

You work as a senior developer at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. ABC.com makes use of HTML5 and CSS3 in their development process.

You are developing a page that includes the Geolocation API. You have to include a method in your code that commences listening for updates to the current geographical location of the device running the client.

Which of the following actions should you take?

A. You should consider making use of the setInterval method.

B. You should consider making use of the watchPosition method.

C. You should consider making use of the setItem method.

D. You should consider making use of the setInterval method.

Correct Answer: B


Question 11:

You work as a senior developer at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com.

You are running a training exercise for junior developers. You are currently discussing an object of the Geolocation API that has the code and message properties.

Which of the following is the object being discussed?

A. The Coordinates object.

B. The Geolocation object.

C. The PositionError object.

D. The Position object.

Correct Answer: C


Question 12:

Match the HTML5 input attributes to the corresponding descriptions. (To answer, drag the appropriate attribute from the column on the left to its description on the right. Each attribute may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.)

Select and Place:

Correct Answer:


Question 13:

Match the JavaScript objects to the corresponding characteristics or methods. (To answer, drag the appropriate JavaScript object from the column on the left to its characteristic or method on the right. Each JavaScript object may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.)

Select and Place:

Correct Answer:


Question 14:

Match the CSS position property values to the corresponding descriptions. (To answer, drag each value from the column on the left to its description on the right. Each value may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.)

Select and Place:

Correct Answer:


[Newest Version] Free Geekcert Microsoft 98-364 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Geekcert provides the most up to date and accurate preparing materials of the MTA Jan 14,2022 Hotest 98-364 vce certification exam Q and A , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your MTA Latest 98-364 practice Database Fundamentals exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose Geekcert online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a Microsoft MTA certified professional in IT industry.

Geekcert – help candidates on all 98-364 certification exams preparation. pass 98-364 certification exams, get 98-364 certifications easily. Geekcert – pass all 98-364 certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised. Geekcert – 98-364 certification exams – original questions and answers – success guaranteed.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 98-364 preparation materials from Microsoft Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/98-364.html

The following are the 98-364 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 98-364 dumps.If you need to check sample questions of the 98-364 free dumps, go through the Q and As from 98-364 dumps below.

Question 1:

The terms “bitmap,” “b-tree,” and “hash” refer to which type of database structure?

A. View

B. Function

C. Index

D. Stored procedure

E. Trigger

Correct Answer: C


Question 2:

You have a table that contains the following data.

You break the table into the following two tables.

This process is referred to as:

A. defragmentation

B. normalization

C. fragmentation

D. denormalization

Correct Answer: B


Question 3:

You have a table that contains the following data.

Which database term is used to describe the relationship between ProductID and ProductCategory?

A. Cohort

B. Relationally dependent

C. Deterministic

D. Functionally dependent

E. Compositional

Correct Answer: D


Question 4:

In which situation do you need to perform a restore on a database?

A. when data becomes corrupted in the database

B. when you need to roll back a transaction

C. when you encounter an error in your application

D. when data needs to be deleted from the database

Correct Answer: A


Question 5:

Which command should you use to give a user permission to read the data in a table?

A. ALLOW SELECT

B. LET READ

C. PERMIT READ

D. GRANT SELECT

Correct Answer: D


Question 6:

You need to enable a new employee to authenticate to your database. Which command should you use?

A. ALLOW USER

B. CREATE USER

C. ADD USER

D. INSERT USER

E. ALTER USER

Correct Answer: B


Question 7:

One reason to create a stored procedure is to:

A. Improve performance.

B. Minimize storage space.

C. Bypass case sensitivity requirements.

D. Give the user control of the query logic.

Correct Answer: A


Question 8:

Which permission does a user need in order to run a stored procedure?

A. EXECUTE

B. ALLOW

C. CALL

D. RUN

Correct Answer: A


Question 9:

In SQL, an insert statement is used to add a:

A. User to a database.

B. Row of data to a table.

C. Table to a database.

D. Column to a table definition.

Correct Answer: B


Question 10:

Which constraint ensures a unique value in the ID column for each customer?

A. DISTINCT

B. FOREIGN KEY

C. SEQUENTIAL

D. PRIMARY KEY

Correct Answer: D


Question 11:

Which command should you use to add a column to an existing table?

A. MODIFY

B. ALTER

C. UPDATE

D. INSERT

E. CHANGE

Correct Answer: B


Question 12:

You are writing a select statement to find every product whose name contains a specific character. Which keyword should you use in your where clause?

A. FIND

B. BETWEEN

C. INCLUDES

D. LIKE

Correct Answer: D


Question 13:

You have a table that contains information about all students in your school.

Which SQL keyword should you use to change a student\’s first name in the table?

A. UPDATE

B. CHANGE

C. SELECT

D. INSERT

Correct Answer: A


Question 14:

You need to populate a table named EmployeeCopy with data from an existing table named Employee.

Which statement should you use?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Correct Answer: D


Question 15:

You have a table named Employee that includes the following columns:

EmployeeID Smp1oyeeName Which statement should you use to return the number of rows in the table?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Correct Answer: D