Juniper Other Certification

[Newest Version] Free jn0-1361 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest jn0-1361 study guide exam! Get yourself well prepared for the Juniper Other Certification May 23,2022 Hotest jn0-1361 vce dumps Service Provider Design Specialist (JNCDS-SP) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update jn0-1361 exam questions. With We latest jn0-1361 dumps, you’ll pass the Juniper Other Certification Hotest jn0-1361 practice Service Provider Design Specialist (JNCDS-SP) exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest jn0-1361 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the jn0-1361 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our jn0-1361 dumps.The following questions and answers are from the latest jn0-1361 free dumps. It will help you understand the validity of the latest jn0-1361 dumps.

Question 1:

Exhibit:

You work for service provider B that wants to implement a hot potato routing policy on the network so that router C uses link C-A to reach service provider A\’s advertised routes and router D uses link D- B to reach Service Provider A\’s advertised routes Currently traffic from router C is traversing the core to exit the network on router B . Referring to the exhibit, what are two design actions that would satisfy the requirements? (Choose two.)

A. Implement BGP-ORR

B. Configure new IBGP neighbors between routers C and A and routers D and B

C. Implement BGP-LS

D. Configure the route reflector to send multiple copies of a route learned from different IBGP peers to its clients.

Correct Answer: BD


Question 2:

Your company is designing a new data center in a remote location that must be connected to your local data center. You have a service provider connection between the CE devices at each site. You want to implement EVPN with VXLAN services between sites, but the service provider does not offer EVPN services. Which two statements are true in this scenario? (Choose two )

A. The provider\’s edge devices must map your VXLAN VNIs to MPLS LSPs within the provider network at each site

B. The customer\’s edge devices within your data center can act as VXLAN Layer 2 gateways

C. You can still implement EVPN service across the service provider as long as there is IP reachability between the sites.

D. The service provider must provide an MPLS-based VPN connection between sites

Correct Answer: BC


Question 3:

Exhibit: Which routing protocol design will accomplish these goals?

A. Enable a full mesh of IBGP sessions between the routers in ISP B.

B. Redistribute the BGP routes learned from ISP A into the OSPF instance running in ISP B.

C. Configure static routes to ISP A on each router within ISP B.

D. Configure each router in ISP B to peer with a par of route reflectors.

Correct Answer: D


Question 4:

Your applications are migrating from a legacy data center to an EVPN over a VXLAN-based VM environment. A few critical legacy applications not support this environment and must remain on bare metal servers and the applications must be able to access the Internet. What must be included in the VXLAN design to satisfy these requirements?

A. VTEP tunneling

B. VXLAN gateway

C. SR-IOV

D. nested VM capability

Correct Answer: B

https://www.juniper.net/documentation/en_US/releaseindependent/solutions/topics/concept/solutionevpn-vxlan-understanding.html


Question 5:

Which security implementation does Juniper Networks recommend for all core routers in a service provider network?

A. intrusion and detection prevention

B. unified threat management

C. application firewall

D. stateless loopback firewall filter

Correct Answer: D


Question 6:

Exhibit: You are asked to ensure that most traffic that traverses your network is load balanced over all of the equal cost links between the routers in your network. However, you must also ensure that traffic from ISP A that is destined for ISP D must traverse the R1-R2-R3-R4-R5 path. Referring to the exhibit how would you accomplish this task?

A. Force the ISP A to ISP D traffic over RSVP-signaled LSPs.

B. Adjust the BGFs LOCAL PREF attribute to ensure that the raw IP packets follow the required path.

C. Adjust the OSPF metrics of each link so that the raw IP packets follow the required path.

D. Force the ISP A to ISP D traffic over LDP-signaled LSPs.

Correct Answer: A


Question 7:

Your customer\’s WAN edge connects to two service providers SP-A and SP-B. The customer is advertising a single /22 subnet to both service providers through EBGP peering sessions. The customer wants to influence inbound traffic to the advertised /22 destination prefix so that it passes through SP-A when both paths are operational. Which action meets the customer\’s requirement?

A. Advertise the prefix to SP-A with a lower MED value than that sent to SP-B.

B. Advertise the prefix to SP-B with an origin of unknown.

C. Advertise the prefix to SP-B with a lower MED value than that sent to SP-A.

D. Advertise the prefix to SP-A with an origin of unknown.

Correct Answer: A

https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/topics/topic-map/med-attribute.html


Question 8:

Your customer\’s enterprise is adding geographically-dispersed branch offices and requires new WAN

connections. The primary design consideration for this expansion is low cost but the branches must remain

secure with low latency.

Which type of Internet access model satisfies the customer\’s requirement in this scenario?

A. distributed model with security at the hub

B. centralized model with security at the hub

C. centralized model with security at each branch

D. distributed model with security at each branch

Correct Answer: D


Question 9:

Which Juniper Networks platform automates the orchestration of compute, storage, and networking resources to create and manipulate OpenStack clouds?

A. NorthStar

B. Contrail

C. WANDL

D. RingMaster

Correct Answer: B


Question 10:

Your customer wants an MPLS-based L3VPN service between multiple remote locations. Which two statements are true regarding the customer\’s WAN edge devices? (Choose two )

A. They must have EBGP configured.

B. They require routes for all remote sites.

C. They must have MPLS configured.

D. They require IP connectivity with the PEs.

Correct Answer: BD


Question 11:

Your customer wants to use NorthStar to communicate with network devices and acquire the MPLS topology. Which protocol is recommended for this purpose?

A. PIM-SSM

B. OSPF

C. BGP-LS

D. ISIS

Correct Answer: C


Question 12:

You are asked to design a DDoS prevention system to help mitigate denial-of-service attacks that target your customers. The management group wants to know the effect FlowSpec may have on current network operations if it is implemented as a solution. In this scenario which two statements are correct? (Choose two )

A. FlowSpec can block traffic based on stateful flow information.

B. FlowSpec can block traffic based on the source address.

C. FlowSpec requires Jflow implementation and licensing.

D. FlowSpec can block traffic based on the destination address.

Correct Answer: BD


Question 13:

Your customer is deploying a multi-tenant data center and needs help with the WAN edge design. What are two main design considerations for this environment? (Choose two)

A. support for Virtual Chassis Control Protocol

B. support for unified threat management

C. support for Network Address Translation

D. support for data collection and analysis

Correct Answer: CD


Question 14:

Your company is considering how to add more visibility in their WAN MPLS links. Which Juniper Networks product provides this type of traffic management?

A. Contrail

B. AppFormix

C. JSA Series

D. NorthStar

Correct Answer: D


Question 15:

You have a service provider customer that wants to offer services in a new market. They need to have a

lower cost-of-entry broadcast network gateway.

Which product would satisfy this requirement?

A. vSRX with the appropriate licenses

B. vCPE with the appropriate licenses

C. uCPE with the appropriate licenses

D. vMX with the appropriate licenses

Correct Answer: D