IBM Rational

Pass C2010-825 Exam Successfully With the Help of Geekcert New IBM C2010-825 Exam Materials

Geekcert PDF and VCE dumps of IBM Rational Hotest C2010-825 free download exam is revised by the professional experts to ensure your success rate on the IBM IBM Rational Latest C2010-825 vce dumps exam. At Geekcert, we provide our customer with the latest real IBM Rational Jan 15,2022 Hotest C2010-825 QAs exam questions. We invite the professionals who have rich experience and knowledge of the IBM certification to keep our PDF precisely and logically. Geekcert customers’ satisfaction is a precious concern for us. So we promise to provide you the products that can be utilized most efficiently.

pass the C2010-825 exam on your first attempt with Geekcert! C2010-825 study guide | C2010-825 prep | C2010-825 exams questions | the C2010-825 exam. get C2010-825 certification with Geekcert study materials and practice tests. free C2010-825 exam sample questions, C2010-825 exam practice online, C2010-825 exam practice on mobile phone, C2010-825 pdf, C2010-825 books, C2010-825 pdf file download!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C2010-825 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/c2010-825.html

The following are the C2010-825 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C2010-825 dumps.Free sample questions of C2010-825 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real C2010-825 dumps.

Question 1:

An administrator wants to make sure that time remaining on work items in a plan view are consistent with the estimate. Which plan check ensures this?

A. Invalid Estimate Check

B. Planning Problems Check

C. Traditional Planning Check

D. Cross-Project Planning Problems Check

Correct Answer: B


Question 2:

A scrum master has defined which groups of people will work on different aspects of the project and has requested assistance from an administrator to help organize the project accordingly. Which of the following would the administrator configure to assist with this?

A. Releases related to Owners

B. Iterations related to Timelines

C. Streams related to Flow Targets

D. Work Item Categories related to Team Areas

Correct Answer: D


Question 3:

A user has a project with many build definitions and wants them to be easy to find. How can these be organized?

A. Create tags and apply to appropriate build definitions.

B. Create labels and apply to appropriate build definitions.

C. Create folders and move appropriate build definitions into the folders.

D. Create collections and add appropriate build definitions into the collections.

Correct Answer: B


Question 4:

A user would like to be kept informed of changes that occur on a particular work item. How can the user accomplish this?

A. Subscribe to the work item.

B. Use a data warehouse report.

C. Review the Open Work Items widget.

D. Link the work item to a planning item.

Correct Answer: A


Question 5:

A developer using the RTC Eclipse client is viewing the history of a component. The developer would like to understand which source files were included in one of the change sets. How could the developer accomplish this?

A. Review the Change Summary for the change set.

B. Locate change sets that affected the component.

C. View the change set\’s Open Related work items.

D. Export the history with the Include File Details option.

Correct Answer: A


Question 6:

Management is asking for report describing all RTC users, team areas, team members and corresponding process roles, as well as team area administrators for an RTC project area. How should the report be created?

A. Generate Runtime Report using the RTC Eclipse client.

B. Use the “repotools-jts” utility with the “exportUsers” option.

C. Export users from the Team Organization View in the RTC Eclipse client.

D. Export the users from the “Active Users” menu on the JTS Application Administration Web Page.

Correct Answer: D


Question 7:

An organization plans to have a large number of project areas. The process engineering team plans to Change roles as well as the associated permissions. The organization does not allow changes to a project area process directly on the

production system and needs to minimize the work to deploy a new process to all the project areas.

How can this be accomplished?

A. Use Process Sharing.

B. Extract the Process Templates.

C. Export and import the Process Templates.

D. Copy process XML to each production project area.

Correct Answer: B


Question 8:

A user wants to add widgets from external sources to a RTC Dashboard. Which type can be added?

A. Apache Widget

B. Open Social Gadget

C. Google Open Gadget

D. External Content Widget

Correct Answer: A


Question 9:

A scrum master needs to manage work items from multiple project areas and create a cross-project plan with a set of master work items. The scrum master wants to see a roll up of the schedules of work items related to the master work

items.

Which work item link type permits this?

A. Parent

B. Tracks

C. Resolves

D. Depends On

Correct Answer: D


Question 10:

When an RTC user logs onto the JTS Application Administration Web Page to create a new RTC user, the \’Users\’ menu does not appear. What is the reason for this?

A. The user is not registered as a member of the project area.

B. The user does not have JazzAdmins Repository Permission.

C. The user does not have the proper RTC Client Access License.

D. The user does not have JazzProjectAdmins Repository Permission.

Correct Answer: A


Question 11:

A development team is utilizing a project area built on the scrum template. The scrum master wants to understand how much estimated work remains in the iteration and projection for completion. What action would the scrum master take to assess this?

A. Examine the Ranked List of work items.

B. View the Burndown Chart in the plan Details.

C. Compare the plan\’s Initial to Planned snapshot.

D. Review the Effective Estimate and Time Spent in the Roadmap.

Correct Answer: D


Question 12:

An administrator would like to prevent source code check-ins without a review and has added the Code Review Summary to the work item editor presentation. What additional step must be taken?

A. create Prevent Check-ins rule

B. create Approval Template

C. add appropriate preconditions

D. add Approval state to workflow

Correct Answer: B


Question 13:

A user wants to create a work item with pre-populated approvals. What feature allows this?

A. Process Template

B. Approval Template

C. Workflow Template

D. Work Item Template

Correct Answer: D


Question 14:

An RTC administrator has installed JTS and CCM using a departmental server topology and completed the Jazz Team Server and Application Setup process. How many Public URIs (context root) exist for this topology?

A. Zero

B. 1 for JTS

C. 1 for CCM

D. 1 for JTS and 1 for CCM

Correct Answer: C


Question 15:

A user needs to import work items into a project area using the RTC Eclipse client. Which file content type can be used?

A. XML document

B. Rich Text document

C. File Interchange format

D. Comma Separated Value

Correct Answer: C