IBM Certified Solution Developer

Free Sharing Geekcert Updated IBM C2090-304 VCE and PDF Exam Practice Materials

Geekcert provides the most up to date and accurate preparing materials of the IBM Certified Solution Developer Newest C2090-304 practice certification exam Q and A , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your IBM Certified Solution Developer Jan 15,2022 Hotest C2090-304 study guide IBM InfoSphere QualityStage v9.1 Solution Developer exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose Geekcert online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a IBM IBM Certified Solution Developer certified professional in IT industry.

Geekcert – help candidates on all C2090-304 certification exams preparation. pass C2090-304 certification exams, get it certifications easily. Geekcert C2090-304 exam certification prep online course training. Geekcert certification C2090-304 practice exams. Geekcert – leader of C2090-304 certifications, latest dumps, guaranteed pass.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C2090-304 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/C2090-304.html

The following are the C2090-304 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C2090-304 dumps.These questions are from C2090-304 free dumps. All questions in C2090-304 dumps are from the latest C2090-304 real exams.

Question 1:

How can Word Investigation reports be used to modify a rule set?

A. Corrects spelling errors in the data field.

B. Adds tokens to allow identification of additional duplicates.

C. Identifies new tokens to allow additional words to be classified.

D. Identifies matched words to be used in match designer frequency distribution.

Correct Answer: A


Question 2:

When would you use the survive technique \’Most Frequent\’?

A. When more than one target field is required.

B. When the most frequent occurrence is required.

C. When the most frequently populated value is required.

D. When the most frequently populated value is required with two or more occurrences.

Correct Answer: D


Question 3:

Which statement is true about creating a Match Statistics report from a One-source match?

A. You must use the Match Statistics stage.

B. The One-source Match Statistics link target must be ODBC.

C. The One-source Match Statistics link target must be a sequential file.

D. The One-source Match Statistics link target can be any QualityStage supported target.

Correct Answer: A


Question 4:

You re-ran a job to update the standardized data. This standardized data file is used in your test environment configuration on Match Designer.

What action would you take to insure the most current standardized data file is used?

A. No action is required.

B. You need to open Test Environment and click [Update].

C. You need to open Data Table Definition and click [Update].

D. You need to click [Test All Passes] to apply changes in the standardized data.

Correct Answer: A


Question 5:

If a match pass has a match cutoff weight of 10 and a clerical cutoff weight of 8. what would be the weight range for clerical records?

A. 10 > Clerical Records > 8

B. 10 > Clerical Records >= 8

C. 10 >= Clerical Records > 8

D. 10>= Clerical Records >= 8

Correct Answer: D


Question 6:

What four files are part of the QualityStage rule set?

A. IPO. ITO. UCL, UTO

B. IPD. ITO, UCL. UTO

C. IPO. PTO. UPD. UTD

D. PRC. TBL. PTO. OVR

Correct Answer: A


Question 7:

Which data type(s) will NOT be supported by Standardization?

A. Binary.

B. Integer.

C. Non-vector data types.

D. Non-aggregate data types.

Correct Answer: A


Question 8:

In order to accomplish Word Investigation in a single QualityStage job, how many investigate stages would be required for the following fields:

PREFIX, FIRST_NAME, LAST_NAME. SUFFIX. ADDRESSJI. ADDRESS_2, ADDRESS_3, CITY, STATE. andZIPCODE?

A. Ten.

B. Five.

C. Three.

D. Seven.

Correct Answer: A


Question 9:

You created a job that uses the standardization stage with a new copy of USADDR rule set. The job was successfully compiled, but has an error and will not run.

What is most likely the cause of the problem?

A. The input file is missing.

B. The rule set is not provisioned.

C. The server does not have enough memory.

D. The rule set has an invalid statement in the pattern file.

Correct Answer: C


Question 10:

Which of these statements is NOT true?

A. NLS can only process multi-byte characters.

B. NLS supports various languages and countries.

C. You can process Japanese data in an English version of QualityStage.

D. When installing a non-English language version of QualityStage, NLS is enabled automatically.

Correct Answer: B


Question 11:

What are two purposes of Standardization processing?

A. It removes duplicate data elements.

B. It identifies best record to move forward in processing.

C. It certifies and verifies data elements based on USPS postal standards.

D. It places each value into a single domain field, and transforms data into a standard format.

E. It applies consistent representations, corrects misspellings, and incorporates business or industry standards.

Correct Answer: AE


Question 12:

Which match type would you use to perform a “fuzzy” match for a field containing many un- parsed words (such as a comments field)?

A. CNT_DIFF

B. PRORATED

C. MULT_EXACT

D. MULT_UNCERT

Correct Answer: C


Question 13:

What would happen if a special character is included in the SEPLIST and not in the STRIPLIST?

A. That special character will be ignored.

B. You will get an error when you test a statement.

C. The token class for that character becomes the character itself.

D. You need to enclose in double quotes any special characters in the SEPLIST that is not in the STRIPLIST.

Correct Answer: C


Question 14:

A major international financial firm has clients in over 35 countries, including the U.S. and Japan. A requirement exists to standardize all addresses and validate the U.S. and Japanese physical addresses.

How can this be accomplished?

A. Use AVI to process all addresses within the single source.

B. Use USAC to certify the U.S. addresses, AVI for the Japan addresses and custom rule sets for the remaining countries.

C. Filter all the records by country. Use AVI for the U.S. and Japan and domain-specific rule sets for the remaining countries.

D. Filter U.S., Japan and remaining countries into individual files. Process the U.S. and Japan addresses through AVI and use MNS for the remaining countries.

Correct Answer: A


Question 15:

You are using the Match Designer with a One-source match specification. You have attempted to configure the match specification test environment and received an error when you selected \’Update\’. What is the most likely cause of the problem.

A. The \’Configuration File Location\’ is blank.

B. The \’Maximum Frequency Value\’ is blank.

C. The \’Data Sample Data Set\’ is not a Data Set.

D. The Test Results Database\’ is not a defined connector.

Correct Answer: B