HCIP-Storage

[Latest Version] Free h13-624 PDF Download with 100% Pass Guarantee

Attention please! Here is the shortcut to pass your h13-624 exam! Get yourself well prepared for the HCIP-Storage h13-624 HCIP-Storage V5.0 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update h13-624 dumps. With We latest h13-624 new questions, you’ll pass the HCIP-Storage h13-624 HCIP-Storage V5.0 exam in an easy way

Visit our site to get more h13-624 Q and As:https://www.geekcert.com/h13-624.html (59 QAs Dumps)
Question 1:

A colleague suggests using SmartMigration to improve write performance on certain LUNs. This is:

A. Not possible in any situation.

B. Possible in all situations.

C. Possible in some situations.

D. Only a temporary solution.

Correct Answer: C


Question 2:

A live gaming platform uses Huawei OceanStor all-flash storage systems with the flash-dedicated FlashLink technology. Which of the following statements about the multi-core technology of FlashLink are correct?

A. vNodes are bound to CPUs to reduce the overheads for scheduling and transmission across CPUs.

B. Read/write I/Os are deployed in different groups from other types of I/Os to avoid mutual interference.

C. A request is processed by one core until its completion. Cores are lock-free to avoid frequent switchovers among the cores.

D. The intelligent multi-core technology drives linear growth of storage performance with CPUs and cores.

Correct Answer: D


Question 3:

A service host is connected to a storage device through Fibre Channel SAN. However, the service host cannot detect mapped LUNs after scanning. Which of the following are possible causes?

A. The Fibre Channel module on the service host is faulty.

B. No multipathing software is installed on the service host.

C. Zones are incorrectly configured.

D. The storage network is blocked by the firewall.

Correct Answer: B


Question 4:

Which of the following statements about global deduplication is false?

A. Deduplicated copy in different storage policies uses the same DDB.

B. Deduplicated copy in different storage policies uses the same disk library and deduplication attributes.

C. Deduplicated copy in different storage policies uses the same deduplication pools as the backup target.

D. Different storage policies must adopt the same backup data retention period.

Correct Answer: D


Question 5:

An enterprise has deployed multiple applications, such as desktop cloud, database, video on demand (VoD), and backup. These applications occupy a large amount of storage resources. The enterprise plans to use the deduplication and compression features. Which of the following configurations are recommended?

A. Deduplication and compression are not recommended for VOD scenarios because video files have been compressed by application software and re-compression will be inefficient.

B. Deduplication is recommended for desktop cloud scenarios because there is a large amount of duplicate data among multiple virtual images.

C. Compression is recommended for database-scenarios because a large amount of data needs to be stored.

D. Deduplication is not recommended for backup scenarios because all backup data must be retained.

Correct Answer: C


Question 6:

In file sharing scenarios, which factors affect the performance of clients served by Huawei OceanStor 9000?

A. Application characteristics

B. Feature configuration

C. Service network

D. Hardware configuration of the OceanStor 9000

Correct Answer: B


Question 7:

Which of the following is not supported by HyperMetro?

A. Data zero copy

B. FastWrite

C. Memory ballooning

D. Optimized cross-site access

Correct Answer: A


Question 8:

When creating disk domains select the option “All available disks” and then manually select disks.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 9:

HyperClone supports writing to both the primary and secondary LUN.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 10:

OandM involves various capability requirements, including not only product technologies, but also management regulations and processes.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 11:

SmartCache can support both SAN and NAS services.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 12:

Hyper-converged infrastructure (HCI) uses a data center architecture that pools compute capacity, file storage, memory, and network resources and manages them as public entities.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 13:

At the time of creation a SmartThin LUN does not occupy storage space.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 14:

In Huawei OceanStor 9000, a node pool is a collection of nodes that have the same characteristics such as physical type and access performance, and dynamic storage tiering allows a user to group physical nodes in the same file system into different node pools.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 15:

Huawei hyper-converged storage supports parallel and fast data reconstruction. Data is fragmented in the resource pool. A disk failure triggers automatic and parallel reconstruction of the actual data by the entire resource pool without requiring hot spare disks.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Visit our site to get more h13-624 Q and As:https://www.geekcert.com/h13-624.html (59 QAs Dumps)