Guidance Software Certification

[Latest Version] Easily Pass GD0-110 Exam With Updated GD0-110 Preparation Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest GD0-110 practice exam! Get yourself well prepared for the Guidance Software Certification Newest GD0-110 practice Certification Exam for EnCE Outside North America exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update GD0-110 new questions. With We latest GD0-110 practice tests, you’ll pass the Guidance Software Certification Mar 23,2022 Newest GD0-110 QAs Certification Exam for EnCE Outside North America exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest GD0-110 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the GD0-110 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our GD0-110 dumps.The following questions and answers are from the latest GD0-110 free dumps. It will help you understand the validity of the latest GD0-110 dumps.

Question 1:

In DOS and Windows, how many bytes are in one FAT directory entry?

A. 16

B. 8

C. 32

D. Variable

E. 64

Correct Answer: C


Question 2:

EnCase is able to read and examine which of the following file systems?

A. HFS

B. FAT

C. NTFS

D. EXT3

Correct Answer: ABCD


Question 3:

The following GREP expression was typed in exactly as shown. Choose the answer(s) that would result. [\x00-\x05]\x00\x00\x00? andgt;?[?[@?[?[?[

A. 00 00 00 01 FF FF BA

B. FF 00 00 00 00 FF BA

C. 04 00 00 00 FF FF BA

D. 04 06 00 00 00 FF FF BA

Correct Answer: C


Question 4:

By default, what color does EnCase use for the contents of a logical file?

A. Red

B. Red on black

C. Black

D. Black on red

Correct Answer: C


Question 5:

Hash libraries are commonly used to:

A. Compare a file header to a file extension.

B. Compare one hash set with another hash set.

C. Identify files that are already known to the user.

D. Verify the evidence file.

Correct Answer: C


Question 6:

What are the EnCase configuration .ini files used for?

A. Storing information that will be available to EnCase each time it is opened, regardless of the active case(s).

B. Storing the results of a signature analysis.

C. Storing pointers to acquired evidence.

D. Storing information that is specific to a particular case.

Correct Answer: A


Question 7:

The signature table data is found in which of the following files?

A. The case file

B. All of the above

C. The configuration FileSignatures.ini file

D. The evidence file

Correct Answer: C


Question 8:

A restored floppy diskette will have the same hash value as the original diskette.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 9:

Select the appropriate name for the highlighted area of the binary numbers.

A. Nibble

B. Byte

C. Dword

D. Bit

E. Word

Correct Answer: E


Question 10:

The boot partition table found at the beginning of a hard drive is located in what sector?

A. Master boot record

B. Volume boot sector

C. Master file table

D. Volume boot record

Correct Answer: A


Question 11:

The following keyword was typed in exactly as shown. Choose the answer(s) that would result. All search criteria have default settings. credit card

A. Credit Card

B. credit card

C. Card

D. Credit

Correct Answer: AB


Question 12:

What information should be obtained from the BIOS during computer forensic investigations?

A. The date and time

B. The video caching information

C. The port assigned to the serial port

D. The boot sequence

Correct Answer: AD


Question 13:

A suspect typed a file on his computer and saved it to a floppy diskette. The filename was MyNote.txt. You receive the floppy and the suspect computer. The suspect denies that the floppy disk belongs to him. You search the suspect computer and locate only the suspect computer. The suspect denies that the floppy disk belongs to him. You search the suspect computer and locate only the filename within a .LNK file. The .LNK file is located in the folder C:\Windows\Recent. How you would use the .LNK file to establish a connection between the file on the floppy diskette and the suspect computer connection between the file on the floppy diskette and the suspect computer?

A. The file signature found in the .LNK file

B. The dates and time of the file found in the .LNK file, at file offset 28

C. Both a and b

D. The full path of the file, found in the .LNK file

Correct Answer: C


Question 14:

When undeleting a file in the FAT file system, EnCase will check the to see if it has already been overwritten.

A. directory entry

B. data on the hard drive

C. deletion table

D. FAT

Correct Answer: D


Question 15:

During the power-up sequence, which of the following happens first?

A. The BIOS on an add-in card is executed.

B. The boot sector is located on the hard drive.

C. The ower On Self-Test.? 7KH ? RZHU2Q6HOI7HVW

D. The floppy drive is checked for a diskette.

Correct Answer: C