F5-CTS LTM

[PDF and VCE] Latest 301B Exam Practice Materials Free Downloading

How to pass 301B exam easily with less time? We provides the most valid 301B dumps to boost your success rate in F5-CTS LTM 301B BIG-IP Local Traffic Manager (LTM) Specialist: Maintain and Troubleshoot exam. If you are one of the successful candidates with We 301B exam questions, do not hesitate to share your reviews on our F5-CTS LTM materials.

Visit our site to get more 301B Q and As:https://www.itexamfun.com/301b.html (210 QAs Dumps)
Question 1:

A stand-alone LTM device is to be paired with a second LTM device to create an active/standby pair. The current stand-alone LTM device is in production and has several VLANs with floating IP addresses configured. The appropriate device

service clustering (DSC) configurations are in place on both LTM devices.

Which two non-specific DSC settings should the LTM Specialist configure on the second LTM device to ensure no errors are reported when attempting to synchronize for the first time? (Choose two.)

A. pools

B. VLANs

C. default route

D. self IP addresses

Correct Answer: BD


Question 2:

An IT administrator wants to log which server is being load balanced to by a user with IP address 10.10.10.25. Which iRule should the LTM Specialist use to fulfill the request?

A. when SERVER_CONNECTED { if { [IP::addr [IP::remote_addr]] equals 10.10.10.25]} { log local0. “client 10.10.10.25 connected to pool member [IP::addr [LB::server addr]]” } }

B. when CLIENT_ACCEPTED { if { [IP::addr [clientside [IP::remote_addr]] equals 10.10.10.25]} { log local0. “client 10.10.10.25 connected to pool member [IP::addr [LB::server addr]]” } }

C. when SERVER_CONNECTED { if { [IP::addr [clientside [IP::remote_addr]] equals 10.10.10.25]} { log local0. “client 10.10.10.25 connected to pool member [IP::addr [LB::server addr]]” } }

D. when CLIENT_ACCEPTED { if { [IP::addr [IP::remote_addr] equals 10.10.10.25]} { log local0. “client 10.10.10.25 connected to pool member [IP::addr [LB::server addr]]” } }

Correct Answer: C


Question 3:

An LTM device pool has suddenly been marked down by a monitor. The pool consists of members 10.0.1.1:443 and 10.0.1.2:443 and are verified to be listening. The affected virtual server is 10.0.0.1:80. Which two tools should the LTM Specialist use to troubleshoot the associated HTTPS pool monitor via the command line interface? (Choose two.)

A. curl

B. telnet

C. ssldump

D. tcpdump

Correct Answer: AC


Question 4:

An application owner claims an LTM device is delaying delivery of an HTTP application. The LTM device has two VLANs, an internal and an external. The application servers reside on the internal VLAN. The virtual server and clients reside on

the external VLAN.

With appropriate filters applied, which solution is most efficient for obtaining packet captures in order to investigate the claim of delayed delivery?

A. one capture on interface 0.0

B. one capture on the internal interface

C. one capture on the external interface

D. one capture on the management interface

Correct Answer: A


Question 5:

An LTM Specialist configures a new HTTP virtual server on an LTM device external VLAN. The web servers are connected to the LTM device internal VLAN. Clients trying to connect to the virtual server are unable to establish a connection. A

packet capture shows an HTTP response from a web server to the client and then a reset from the client to the web server.

From which two locations could the packet capture have been collected? (Choose two.)

A. network interface of web server

B. network interface of client machine

C. internal VLAN interface of the LTM device

D. external VLAN interface of the LTM device

E. management VLAN interface of the LTM device

Correct Answer: AB


Question 6:

An LTM Specialist is creating a custom EAV monitor.

In which directory should the LTM Specialist upload the script?

A. /usr/monitor

B. /usr/monitors

C. /config/monitors

D. /usr/bin/monitors

E. /config/templates

Correct Answer: C


Question 7:

An LTM Specialist configures the following iRule on an LTM device: when HTTP_REQUEST { if {[string tolower [HTTP::uri]] contains “/URI1/” } { pool Pool1 } elseif {[string tolower [HTTP::uri]] contains “/URI2/” } { pool Pool2 } elseif {[string tolower [HTTP::uri]] contains “/URI3/” } { pool Pool3 } else { pool Pool4} } Given the following request: http://www.example.comURI1/index.html?fu=barandpass=1234 Which pool will be selected by the iRule?

A. Pool1

B. Pool2

C. Pool3

D. Pool4

Correct Answer: D


Question 8:

A web developer has created a custom HTTP call to a backend application. The HTTP headers being sent by the HTTP call are: GET / HTTP/1.1 User-Agent: MyCustomApp (v1.0) Accept: text/html Cache-Control: no-cache Connection: keep-alive CookiE. somecookie=1 The backend server is responding with the following: HTTP/1.1 400 Bad Request DatE. Wed, 20 Jul 2012 17:22:41 GMT Connection: close Why is the HTTP web server responding with a HTTP 400 Bad Request?

A. The client request does NOT include a Host header.

B. The User-Agent header contains an invalid character.

C. The web server is NOT expecting a keep-alive connection.

D. The web server is configured to accept HTTP 1.0 requests only.

Correct Answer: A


Question 9:

A client is attempting to log in to a web application that requires authentication. The following HTTP headers are sent by the client: GET /owa/ HTTP/1.1 Authorization: Basic dXNlcm5hbWU6cGFzc3dvcmQ= User-Agent: curl/7.26.0 Host: 10.0.0.14 Accept: */* Accept-EncodinG. gzip,deflate The web server is responding with the following HTTP headers: HTTP/1.1 401 Unauthorized Content-TypE. text/html Server: Microsoft-IIS/7.5 WWW-AuthenticatE. NTLM DatE. Wed, 16 Aug 1977 19:12:31 GMT Content-LengtH. 1293 The client has checked the login credentials and believes the correct details are being entered. What is the reason the destination web server is sending an HTTP 401 response?

A. The username and password are incorrect.

B. The server has an incorrect date configured.

C. The client is using the wrong type of browser.

D. The wrong authentication mechanism is being used.

Correct Answer: D


Question 10:

The LTM device is configured to provide load balancing to a set of web servers that implement access control lists (ACL) based on the source IP address of the client. The ACL is at the network level and the web server is configured to send a

TCP reset back to the client if it is NOT permitted to connect.

The virtual server is configured with the default OneConnect profile.

The ACL is defined on the web server as:

Permit: 192.168.136.0/24

Deny: 192.168.116.0/24

The packet capture is taken of two individual client flows to a virtual server with IP address 192.168.136.100.

Client A – Src IP 192.168.136.1 – Virtual Server 192.168.136.100:

Clientside:

09:35:11.073623 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.136.100.80: S 869998901:869998901(0) win 8192

09:35:11.073931 IP 192.168.136.100.80 > 192.168.136.1.55684: S 2273668949:2273668949(0) ack 869998902 win 4380

09:35:11.074928 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.136.100.80: . ack 1 win 16425

09:35:11.080936 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.136.100.80: P 1:299(298) ack 1 win 16425

09:35:11.081029 IP 192.168.136.100.80 > 192.168.136.1.55684: . ack 299 win 4678

Serverside:

09:35:11.081022 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.116.128.80: S 685865802:685865802(0) win 4380

09:35:11.081928 IP 192.168.116.128.80 > 192.168.136.1.55684: S 4193259095:4193259095(0) ack 685865803 win 5840

09:35:11.081943 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.116.128.80: . ack 1 win 4380

09:35:11.081955 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.116.128.80: P 1:299(298) ack 1 win 4380

09:35:11.083765 IP 192.168.116.128.80 > 192.168.136.1.55684: . ack 299 win 108

Client B – Src IP 192.168.116.1 – Virtual Server 192.168.136.100:

Clientside:

09:36:11.244040 IP 192.168.116.1.55769 > 192.168.136.100.80: S 3320618938:3320618938(0) win 8192

09:36:11.244152 IP 192.168.136.100.80 > 192.168.116.1.55769: S 3878120666:3878120666(0) ack 3320618939 win 4380

09:36:11.244839 IP 192.168.116.1.55769 > 192.168.136.100.80: . ack 1 win 16425

09:36:11.245830 IP 192.168.116.1.55769 > 192.168.136.100.80: P 1:299(298) ack 1 win 16425

09:36:11.245922 IP 192.168.136.100.80 > 192.168.116.1.55769: . ack 299 win 4678

Serverside:

09:36:11.245940 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.116.128.80: P 599:897(298) ack 4525 win 8904

09:36:11.247847 IP 192.168.116.128.80 > 192.168.136.1.55684: P 4525:5001(476) ack 897 win 142

Why was the second client flow permitted by the web server?

A. A global SNAT is defined.

B. SNAT automap was enabled on the virtual server.

C. The idle TCP session from the first client was re-used.

D. A source address persistence profile is assigned to the virtual server.

Correct Answer: C


Question 11:

An LTM Specialist is troubleshooting an issue with a new virtual server. When connecting through the virtual server, clients receive the message “Unable to connect” in the browser, although connections directly to the pool member show the application is functioning correctly. The LTM device configuration is: ltm virtual /Common/vs_https { destination /Common/10.10.1.110:443 ip-protocol udp mask 255.255.255.255

pool /Common/pool_https profiles { /Common/udp { } } translate-address enabled translate-port enabled vlans-disabled } ltm pool /Common/pool_https { members { /Common/172.16.20.1:443 { address 172.16.20.1 } } } What issue is the LTM Specialist experiencing?

A. The virtual server is disabled on all VLANs.

B. The pool member is marked down by a monitor.

C. The pool member is marked down administratively.

D. The virtual server is configured for the incorrect protocol.

Correct Answer: D


Question 12:

An LTM Specialist configured a virtual server to load balance a custom application. The application works when it is tested from within the firewall but it fails when tested externally. The pool member address is 192.168.200.10:80. A capture from an external client shows: GET /index.jsp HTTP/1.1 Host: 207.206.201.100 User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:15.0) Gecko/20100101 Firefox/15.0.1 Accept: text/html,application/xhtml xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 Connection: keep-alive HTTP/1.1 302 Found DatE. Wed, 17 Oct 2012 23:09:55 GMT Server: Apache/2.2.15 (CentOS) Location: http://192.168.200.10/user/home.jsp Content-LengtH. 304 Connection: close What is the solution to this issue?

A. Assign a SNAT pool to the virtual server.

B. Add a Web Acceleration Profile to the virtual server.

C. Configure redirect rewrite option in the HTTP profile.

D. Configure a content filter on the backend web server.

Correct Answer: C


Question 13:

An LTM Specialist is troubleshooting a problem on an eCommerce website. The user browses the online store using port 80, adding items to the shopping cart. The user then clicks the “Checkout” button on the site, which redirects the user to port 443 for the checkout process. Suddenly, the user\’s shopping cart is shown as empty. The shopping cart data is stored in memory on the server, and the default source address persistence profile is used on both virtual servers. How should the LTM Specialist resolve this issue?

A. Add an HTTP profile to both virtual servers.

B. Enable SNAT Automap on both virtual servers.

C. Create a custom persistence profile and enable “Map Proxies.”

D. Create a custom persistence profile and enable “Match Across Services.”

Correct Answer: D


Question 14:

Which command should an LTM Specialist use on the command line interface to show the health of RAID array hard drives?

A. tmsh show /sys raid disk

B. tmsh show /ltm raid disk

C. tmsh show /sys raid status

D. tmsh show /ltm disk status

Correct Answer: A


Question 15:

The active LTM device in a high-availability (HA) pair performs a failover at the same time the network team reports an outage of a switch on the network. Which two items could have caused the failover event? (Choose two.)

A. a VLAN fail-safe setting

B. a monitor on a pool in an HA group

C. the standby LTM that was rebooted

D. an Auditor role that has access to the GUI

E. the standby LTM that lost connectivity on the failover VLAN

Correct Answer: AB


Visit our site to get more 301B Q and As:https://www.itexamfun.com/301b.html (210 QAs Dumps)