EXIN Agile Scrum Foundation

Latest ASF Exam ASF Dumps 100% Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest ASF study guide exam! Get yourself well prepared for the EXIN Agile Scrum Foundation Newest ASF study guide Agile Scrum Foundation exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update ASF new questions. With We latest ASF vce, you’ll pass the EXIN Agile Scrum Foundation Apr 18,2022 Latest ASF vce dumps Agile Scrum Foundation exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest ASF preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the ASF free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our ASF dumps.Questions and answers from ASF free dumps are 100% free and guaranteed. See our full ASF dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Sprint planning should result in a commitment on what will be delivered at the end of the Sprint. Who makes this commitment?

A. The Product Owner

B. The Scrum Master

C. The team

Correct Answer: C


Question 2:

A team is estimating story points. They estimate that the story falls between a large (13) and a medium (5) and they assign a story point of 8.

What is this technique called?

A. Affinity estimation

B. Fibonacci estimation

C. Triangulation

Correct Answer: C


Question 3:

Which Scrum ritual is meant to look back and improve upon the finished Sprint?

A. Daily Scrum.

B. Sprint Retrospective.

C. Sprint Review.

Correct Answer: B


Question 4:

What is meant by the velocity of the team?

A. The rate a team puts in a normal work day.

B. The rate at which features are released to the customer.

C. The rate at which the team completes the work.

D. The rate at which the team renews itself.

Correct Answer: C


Question 5:

What is a Sprint?

A. A brainstorming session in Extreme programming to generate design ideas.

B. A race between two developers to see who can complete a feature fastest.

C. One iteration in the Scrum methodology.

D. The last iteration in the Scrum project, when the team works long hours to finish the project.

Correct Answer: C


Question 6:

What is the primary responsibility of a Scrum Master in order to keep a Scrum team working at its peak level of productivity?

A. Keeping high priority features at the top of the Product Backlog.

B. Not allowing changes to the Product Backlog once the Sprint begins.

C. Supporting the team\’s decisions and resolving the team\’s issues.

Correct Answer: C


Question 7:

A customer requests a report that summarizes functionality added and defects found and fixed, right at the end of a Sprint.

Who may best prepare this report?

A. The Product Owner

B. The Scrum Master

C. The team

D. This type of report should not be prepared.

Correct Answer: B


Question 8:

Who should update the work estimates during the Sprint?

A. The Development Team

B. The Project Manager

C. The Product Owner

Correct Answer: A


Question 9:

Which means of communication is the most preferable to clarify the interpretation of a requirement?

A. E-mail

B. Face-to-face

C. Instant messaging

D. Telephone

Correct Answer: B


Question 10:

In a Scrum project, when would a requirement get added to the Product backlog?

A. When it is developed, but cannot yet be released.

B. When the team works on it for a particular release.

C. When the customer requests a new requirement.

Correct Answer: C


Question 11:

During a Sprint, the team completes four stories with story points 3, 5, 8 and 2 respectively. They further complete half a story with a story point of 13.

What is the velocity of the team?

A. 18

B. 24.5

C. 31

Correct Answer: A


Question 12:

Which statement describes Release Planning?

A. After looking at all the stories in the backlog, the team estimates their effort in detail.

B. The team meets with the customer to negotiate the scope, cost and time of the release.

C. The team and the Product Owner agree on an initial plan for the delivery of features.

Correct Answer: C


Question 13:

How does Agile bring predictability to the Planning process?

A. By allowing the customers to review the progress often.

B. By assigning most of the responsibility to the Product Owner.

C. By making the team self-organized and self-planning.

D. By providing early visibility into the team\’s progress.

Correct Answer: D


Question 14:

During the release planning meeting, it is difficult to agree on priorities.

Sales want to implement some new features to catch up with the competitors.

Marketing want to work on a mobile interface that can prove to be a competitive differentiator.

Customer support want better logging and auditing capabilities to improve maintainability. What should be done to set the priorities?

A. Approach Senior Management and ask for priorities.

B. Survey the existing customers and prioritize according to their views.

C. The Product Owner will set the priorities.

Correct Answer: C


Question 15:

How should \’done\’ be defined when multiple teams are working on a single product?

A. All teams must have the same definition of \’done\’.

B. Each team must define and use their own definition of \’done\’.

C. The Scrum Master defines when the item is \’done\’.

Correct Answer: A