CCSE

[PDF and VCE] Free Share 156-315.80 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

We ensures to provide the most update 156-315.80 pdf with the most accurate answers. We CCSE 156-315.80 new questions are the most complete and authoritative {keywords} with which one can pass the CCSE Jun 30,2022 Latest 156-315.80 vce dumps exam in an easy way. Preparing for CCSE Newest 156-315.80 exam questions Check Point Certified Security Expert (CCSE) R80 exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 156-315.80 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 156-315.80 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 156-315.80 dumps.If you need to check sample questions of the 156-315.80 free dumps, go through the Q and As from 156-315.80 dumps below.

Question 1:

On the following picture an administrator configures Identity Awareness:

After clicking “Next” the above configuration is supported by:

A. Kerberos SSO which will be working for Active Directory integration

B. Based on Active Directory integration which allows the Security Gateway to correlate Active Directory users and machines to IP addresses in a method that is completely transparent to the user.

C. Obligatory usage of Captive Portal.

D. The ports 443 or 80 what will be used by Browser-Based and configured Authentication.

Correct Answer: B

Reference: https://sc1.checkpoint.com/documents/R80/CP_R80BC_IdentityAwareness/ html_frameset.htm?topic=documents/R80/CP_R80BC_IdentityAwareness/62050


Question 2:

Which of the completed statements is NOT true? The WebUI can be used to manage user accounts and:

A. assign privileges to users.

B. edit the home directory of the user.

C. add users to your Gaia system.

D. assign user rights to their home directory in the Security Management Server.

Correct Answer: D

Reference: https://sc1.checkpoint.com/documents/R76/CP_R76_Gaia_WebAdmin/73101.htm


Question 3:

In the Check Point Security Management Architecture, which component(s) can store logs?

A. SmartConsole

B. Security Management Server and Security Gateway

C. Security Management Server

D. SmartConsole and Security Management Server

Correct Answer: B


Question 4:

View the rule below. What does the lock-symbol in the left column mean? (Choose the BEST answer.)

A. The current administrator has read-only permissions to Threat Prevention Policy.

B. Another user has locked the rule for editing.

C. Configuration lock is present. Click the lock symbol to gain read-write access.

D. The current administrator is logged in as read-only because someone else is editing the policy.

Correct Answer: B

https://sc1.checkpoint.com/documents/R80/CP_R80_SecMGMT/html_frameset.htm?topic=documents/ R80/CP_R80_SecMGMT/124265


Question 5:

Which VPN routing option uses VPN routing for every connection a satellite gateway handles?

A. To satellites through center only

B. To center only

C. To center and to other satellites through center

D. To center, or through the center to other satellites, to Internet and other VPN targets

Correct Answer: D

Reference: https://supportcenter.checkpoint.com/supportcenter/portal? eventSubmit_doGoviewsolutiondetails=andsolutionid=sk31021


Question 6:

Kofi, the administrator of the ALPHA Corp network wishes to change the default Gaia WebUI Portal port number currently set on the default HTTPS port. Which CLISH commands are required to be able to change this TCP port?

A. set web ssl-port

B. set Gaia-portal port

C. set Gaia-portal https-port

D. set web https-port

Correct Answer: A

Reference: https://supportcenter.checkpoint.com/supportcenter/portal? eventSubmit_doGoviewsolutiondetails=andsolutionid=sk83482


Question 7:

True or False: In a Distributed Environment, a Central License can be installed via CLI on a Security Gateway.

A. True, CLI is the prefer method for Licensing

B. False, Central License are handled via Security Management Server

C. False, Central Licenses are installed via Gaia on Security Gateways

D. True, Central License can be installed with CPLIC command on a Security Gateway

Correct Answer: D


Question 8:

When a packet arrives at the gateway, the gateway checks it against the rules in the hop Policy Layer, sequentially from top to bottom, and enforces the first rule that matches a packet. Which of the following statements about the order of rule enforcement is true?

A. If the Action is Accept, the gateway allows the packet to pass through the gateway.

B. If the Action is Drop, the gateway continues to check rules in the next Policy Layer down.

C. If the Action is Accept, the gateway continues to check rules in the next Policy Layer down.

D. If the Action is Drop, the gateway applies the Implicit Clean-up Rule for that Policy Layer.

Correct Answer: C


Question 9:

Which of the following is an identity acquisition method that allows a Security Gateway to identify Active Directory users and computers?

A. UserCheck

B. Active Directory Query

C. Account Unit Query

D. User Directory Query

Correct Answer: B

Reference : https://sc1.checkpoint.com/documents/R76/ CP_R76_IdentityAwareness_AdminGuide/62402.htm


Question 10:

Why would an administrator see the message below?

A. A new Policy Package created on both the Management and Gateway will be deleted and must be backed up first before proceeding.

B. A new Policy Package created on the Management is going to be installed to the existing Gateway.

C. A new Policy Package created on the Gateway is going to be installed on the existing Management.

D. A new Policy Package created on the Gateway and transferred to the Management will be overwritten by the Policy Package currently on the Gateway but can be restored from a periodic backup on the Gateway.

Correct Answer: B


Question 11:

Which command is used to add users to or from existing roles?

A. Add rba user roles

B. Add rba user

C. Add user roles

D. Add user

Correct Answer: A

Reference: https://sc1.checkpoint.com/documents/R76/CP_R76_Gaia_WebAdmin/73101.htm


Question 12:

Which option, when applied to a rule, allows traffic to VPN gateways in specific VPN communities?

A. All Connections (Clear or Encrypted)

B. Accept all encrypted traffic

C. Specific VPN Communities

D. All Site-to-Site VPN Communities

Correct Answer: B


Question 13:

Fill in the blank: An identity server uses a __________ for user authentication.

A. Shared secret

B. Certificate

C. One-time password

D. Token

Correct Answer: A


Question 14:

Which of the following blades is NOT subscription-based and therefore does not have to be renewed on a regular basis?

A. Application Control

B. Threat Emulation

C. Anti-Virus

D. Advanced Networking Blade

Correct Answer: B


Question 15:

Fill in the blank: __________ information is included in “Full Log” tracking option, but is not included in “Log” tracking option?

A. Destination port

B. Data type

C. File attributes

D. Application

Correct Answer: B

Reference: https://sc1.checkpoint.com/documents/R80/CP_R80_LoggingAndMonitoring/ html_frameset.htm?topic=documents/R80/CP_R80_LoggingAndMonitoring/131914