Automation and DevOps

Latest Update Free Version of Juniper JN0-220 Exam Study Guides in Geekcert

What are you currently studying for your Juniper Automation and DevOps exam Jan 15,2022 Latest JN0-220 vce dumps ? I do recommend this site: Geekcert! I do enjoy this study material for my Automation and DevOps Newest JN0-220 pdf exam preparation. Exam is hard, but it’s an excellent forcing function. But with Automation and DevOps Geekcert Newest JN0-220 pdf dumps exam questions and answers, everything goes on easily! And not only do I put in more hours, but I follow a more systematic approach.

Geekcert – best way to guarantee your JN0-220 certification and exam success! JN0-220 exam study material and study tips from Geekcert. get JN0-220 certification with Geekcert study materials and practice tests. Geekcert JN0-220 certification exam portal. Geekcert – your reliable partner and professional JN0-220 certification exam material provider.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest JN0-220 preparation materials from Juniper Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/jn0-220.html

The following are the JN0-220 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our JN0-220 dumps.Questions and answers from JN0-220 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full JN0-220 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

You are creating a Python data type that contains a collection of multiple ordered values. As part of your script, you must make changes to the values that are stored in your data type. In this scenario, which data type should you use?

A. list

B. tuple

C. dictionary

D. set

Correct Answer: C


Question 2:

Which statement is correct about Ansible? (Choose two.)

A. Ansible core modules for the Junos OS are developed by Ansible developers

B. Ansible Galaxy modules for the Junos OS are developed by Juniper Networks developers

C. Ansible Galaxy modules for the Junos OS and Ansible core modules for the Junos OS can coexist on the same control machine

D. Ansible Galaxy modules for the Junos OS and Ansible core modules for the Junos OS cannot coexist on the same control machine

Correct Answer: AC


Question 3:

Which two statements are correct about XML? (Choose two.)

A. XML is used to send an event notification to a client

B. XML is used to issue Junos operational commands

C. XML is used to view or modify a Junos configuration

D. XML is used to create a communications session to a remote device

Correct Answer: AB


Question 4:

Which statement is true about YAML?

A. YAML is a Unicode-based serialization language designed around common data types

B. YAML is designed around parsing speed over human readability

C. YAML is widely used on the Internet as a method to mode data between webservers and AJAX clients on Web browsers

D. YAML follows the lowest common denominator data types and requires simple processing between different programming environments

Correct Answer: A

Reference: http://yaml.org/spec/spec.pdf


Question 5:

According to the Manifesto for Agile Software Development, what is a principle of this development practice?

A. Software development cycles should be based on a quarterly time frame

B. Software development cycles should be scheduled on an annual time frame

C. After the development cycle has begun, new software requirements should not be added

D. After the development cycle has begun, new software requirements can be added at any point

Correct Answer: D

Reference: https://www.agilealliance.org/agile101/12-principles-behind-the-agile-manifesto/


Question 6:

Click the Exhibit button.

The exhibit demonstrates the output from which type of session?

A. REST API

B. Ansible

C. PyEZ

D. NETCONF

Correct Answer: D

Reference: https://www.ietf.org/mail-archive/web/netconf/current/msg05567.html


Question 7:

Which two statements regarding NETCONF are true? (Choose two.)

A. NETCONF is a standardized protocol and works with multiple vendors\’ devices

B. NETCONF operations are processed by the jsd process

C. NETCONF is a proprietary protocol and works only with Junos devices

D. NETCONF operations are processed by the mgd process

Correct Answer: AD


Question 8:

You have enabled REST API traceoptions on your Junos device. Where does Junos store the associated log files in this scenario?

A. /var/chroot/rest-api/var/log

B. /var/home

C. /var/tmp

D. /var/log

Correct Answer: A

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/information-products/pathway-pages/rest-api/rest-api.pdf (50)


Question 9:

Which two statements are true regarding JSON? (Choose two.)

A. JSON can be used to evaluate conditional statements

B. JSON can be used to perform programming loops

C. JSON can be used to structure data

D. JSON can be used to format data between a client and a server

Correct Answer: CD

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/topics/reference/general/junos-xml-protocol-configuration-mapping-to-json.html


Question 10:

Which two Junos platforms support the REST API? (Choose two.)

A. SRX Series

B. ACX Series

C. EX Series

D. MX Series

Correct Answer: AD


Question 11:

Which Junos process handles automation requests involving the XML API, YANG, the REST API, and SNMP functions?

A. chassisd

B. rpd

C. jsd

D. mgd

Correct Answer: D

Reference: http://overloadedbits.eu/jnics_devops_01_overview/


Question 12:

Click the Exhibit button.

Which YAML form is represented in the exhibit?

A. a mapping

B. a set

C. a tuple

D. a sequence

Correct Answer: B


Question 13:

Which automation tool provides closed-loop automation and event-driven infrastructure?

A. Ansible

B. Salt

C. Chef

D. Puppet

Correct Answer: B


Question 14:

You want to restrict access to the REST API on a Junos device? What are two ways to accomplish this task? (Choose two.)

A. Enable a maximum number of connections

B. Restrict access by the source MAC address

C. Restrict access by the source IP address

D. Enable a schedule of specific access times

Correct Answer: CD


Question 15:

What is considered the foundation for DevOps success?

A. sharing

B. automation

C. culture

D. measurement

Correct Answer: C