Aruba ACMA

Latest Geekcert ACMA_6.3 Exam ACMA_6.3 Dumps 100% Free Download

This is a note. Please give me your attention if you are preparing for your HP Latest ACMA_6.3 vce dumps exam. It is really a tough task to pass Aruba ACMA Hotest ACMA_6.3 exam questions exam. However, Geekcert will help you on that with the most comprehensive PDF and VCEs of the latest Aruba ACMA Latest ACMA_6.3 study guide exam questions, covering each and every aspect of Aruba ACMA Jan 15,2022 Hotest ACMA_6.3 vce Aruba Certified Mobility Associate 6.3 exam curriculum.

Geekcert – help you to pass all ACMA_6.3 certification exams! Geekcert it exam study material and real exam questions and answers help you pass ACMA_6.3 exams and get ACMA_6.3 certifications easily. ACMA_6.3 study guide | ACMA_6.3 prep | ACMA_6.3 exams questions | the ACMA_6.3 exam. online real Geekcert ACMA_6.3 exam review videos.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest ACMA_6.3 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/acma_6-3.html

The following are the ACMA_6.3 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our ACMA_6.3 dumps.The following questions and answers are from the latest ACMA_6.3 free dumps. It will help you understand the validity of the latest ACMA_6.3 dumps.

Question 1:

Where in the controller would we configure a wireless network NOT to use encryption?

A. AAA profile

B. SSID profile

C. ARM profile

D. Radio profile

E. VAP profile

Correct Answer: B


Question 2:

Identify the benefits of using aliases when writing firewall policies (Select three)

A. Makes policies more readable.

B. Changes to policy rules that use aliases are auto updated.

C. End users are applied to the proper role.

D. Can be applied to a Role

E. Simplifies repetitive configuration.

Correct Answer: ABE


Question 3:

Guest access can be provided securely by combining the following components of an Aruba system: (Select two)

A. Use restrictive firewall policies to limit the guest user\’s access to internal resources

B. Providing guests their own APs and controllers

C. Dedicated APs

D. Authenticate users with the internal captive portal against the internal database or other server

E. DoS guest users off of the system and make them use wired ports

Correct Answer: AD


Question 4:

In decrypt-tunneled forwarding mode, which of the following is true?

A. Client sets up an IPSEC tunnel with the controller

B. The AP decrypts and then the 802.11 frame is sent in a GRE tunnel to the controller

C. The AP decrypts the 802.11 frame and bridges it on the wire

D. The AP decrypts the 802.11 frame, encrypts it as an Ethernet frame and sends it to the Controller

E. Clients decrypted traffic is sent down the GRE tunnel

Correct Answer: B


Question 5:

What does SET ORIENTATION option do in the Visual RF Plan edit tool?

A. Set the horizontal plane on each floor

B. Give the option to resize a floor

C. Sets the North/South orientation of the building

D. Sets the proper vertical floor plan alignment

E. Allows the planner to set the directional antenna orientation

Correct Answer: D


Question 6:

Which of these is NOT a valid license type? (Select two)

A. RFprotect

B. Application Security

C. Base AOS

D. PEF NG

E. Content Security

Correct Answer: BC


Question 7:

When configuring a default gateway in the startup wizard it must be a part of:

A. A VLAN configured with an IP interface and assigned to a port

B. An IP range that is not assigned to a port or VLAN

C. A VLAN assigned to a port but without an IP interface configured

D. A VLAN not configured on the controller

E. The management Vlan

Correct Answer: A


Question 8:

What are the four views available in Visual RF Plan (Select four)?

A. User VIew

B. Controller View

C. Access Point View

D. Floor Plan View

E. Network, Campus and Building View

Correct Answer: ACDE


Question 9:

In what order does the AP dynamically discover the Master controller?

A. DNS query, ADP Broadcast, ADP Multicast, DHCP option 43

B. DHCP option 43, ADP Multicast, ADP Broadcast, DNS query

C. DHCP option 43, DNS query, ADP Multicast, ADP Broadcast

D. ADP Multicast, ADP Broadcast, DHCP option 43, DNS query

E. DHCP option 43, ADP Broadcast, ADP multicast, DNS Query

Correct Answer: B


Question 10:

When configuring a guest WLAN via the WLAN section of the startup wizard, which security option is NOT available?

A. WEP encryption

B. Direct access to the internet with no captive portal

C. Captive portal with authentication via credentials

D. Captive portal with email registration

E. Captive Portal with no authentication or registration

Correct Answer: A


Question 11:

Clients connecting to a remote AP at a branch office can get an IP address through which of the following methods? (Select three)

A. DHCP server connected to the Remote AP\’s controller

B. DHCP server at a branch office

C. Address must be statically assigned

D. DHCP server inside the Remote AP

E. DHCP from global content server for Remote APs

Correct Answer: ABD


Question 12:

Which ARM function converts APs with excess capacity into Air Monitors?

A. Airtime fairness

B. Coordinated access to a single channel

C. Co-channel interference mitigation

D. Client aware scanning

E. Band Steering

Correct Answer: C


Question 13:

When configuring roles under `Access Control\’ in the Controller\’s Configuration page, what does the `show reference\’ action tell us?

A. Which firewall hits were detected that refer to the role

B. Which profiles refer to the role

C. What policies are inside the role

D. What users are currently assigned that role

E. What authentication methods use Roles with these policies

Correct Answer: B


Question 14:

When looking at clients in the `Monitoring Clients\’ section of the Controller, which of the following information is NOT visible?

A. Role

B. MAC address

C. Output power of client radio

D. Method of authentication

E. Age

Correct Answer: C


Question 15:

When configuring the Mobility Controller\’s internal DHCP via the startup wizard which option is NOT available for configuration (select two)?

A. Pod name

B. Default router

C. Option 43

D. Domain name

E. Netbios name server

Correct Answer: AC


Geekcert HP HPE6-A70 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

100% candidates have passed the Aruba ACMA Newest HPE6-A70 exam questions exam by the help of Geekcert pass guaranteed Aruba ACMA Newest HPE6-A70 vce preparation materials. The Geekcert HP PDF and VCEs are the latest and cover every knowledge points of Aruba ACMA Jan 15,2022 Newest HPE6-A70 free download Aruba Certified Mobility Associate Exam certifications. You can try the Q and As for an undeniable success in Hotest HPE6-A70 pdf exam.

pass HPE6-A70 exams with Geekcert exam files. association of certification HPE6-A70 exam resources – Geekcert. pass HPE6-A70 exam | HPE6-A70 written test | HPE6-A70 exam study guide | HPE6-A70 exam tips. Geekcert – hottest HPE6-A70 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their HPE6-A70 certification exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE6-A70 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/hpe6-a70.html

The following are the HPE6-A70 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE6-A70 dumps.Questions and answers from HPE6-A70 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full HPE6-A70 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Refer to the exhibit.

Network administrators need to set up a WLAN that uses WPA2 encryption and authenticates users with a preshared key (PSK) that is the same for all users. Administrators do not see where they should specify the option for the preshared

key.

What should the administrators do?

A. Click Personal in the slide bar.

B. Click the icon in the Authentication server section

C. Return to the first page in the wizard and select the guest option

D. Configure an L3 authentication profile after the WLAN wizard is complete

Correct Answer: A


Question 2:

What is a reason for a company to choose to deploy an Aruba 7024 Mobility Controller (MC) rather than an Aruba 7010 MC?

A. to support 802.11ac Aps rather than only 802.11n APs

B. to support more wireless users

C. to support more POE devices directly connected to the MC

D. to support a faster firewall throughput rate

Correct Answer: C


Question 3:

A company wants to provide wireless access for guests with their Aruba solution. Which configuration feature requires the customer to purchase PEFNG licenses?

A. redirection of guests to an external captive portal

B. provision of DHCP services to unauthenticated guests

C. addition of custom rules to control access for authenticated guests

D. customization of the internal captive portal login page

Correct Answer: C


Question 4:

Refer to the exhibit.

The exhibit shows output from a Mobility Master (MM) dashboard. What is a valid reason for the administrator to click the akamai square under applications?

A. to create filter rules in order to control wireless user access to this application

B. to download a report about the usage of this application over time

C. to see more details about this application, such as a list of aggregated sessions

D. to see the break down for only roles, destinations, WLANs and devices that use this application

Correct Answer: D


Question 5:

What is a requirement for the Dashboard > Traffic Analysis window on the Aruba Mobility Master (MM) to show data?

A. Airmatch and ClientMatch must be enabled.

B. The solution must have active PEFNG licenses.

C. Firewall policies must include application filtering rules.

D. WLANs must use the decrypt-tunnel forwarding option.

Correct Answer: B


Question 6:

How can network administrators upgrade AirMatch on an Aruba Mobility Master (MM)?

A. Upgrade Client Match as part of a global software upgrade, and upgrade AirMatch separately as a loadable service module (LSM).

B. Upgrade Client Match and AirMatch separately as loadable service modules (LSMs).

C. Upgrade AirMatch and Client Match through a global software upgrade.

D. Upgrade AirMatch as part of a global software upgrade, and upgrade Client Match separately as a loadable service module (LSM).

Correct Answer: B


Question 7:

An AP operates on channel 6. Which device causes the most significant and consistent interference with the signal?

A. cellular phone

B. weather radar

C. wireless security camera operating on channel 8

D. AP operating on channel 11

Correct Answer: C


Question 8:

A network administrator needs to create an Aruba firewall rule that permits wireless users to receive DHCP settings when they first connect to the Aruba solution. What are the correct source and destination aliases for the rule?

A. source = any and destination = user

B. source = any and destination = any

C. source = user and destination = user

D. source = user and destination = any

Correct Answer: B


Question 9:

How can network administrator provide high availability for APs deployed in an Aruba Mobility Master (MM)-based architecture?

A. Establish clusters of Mobility Controllers (MCs).

B. Configure MM to provide backup AP tunnel termination in case of controller failure.

C. Deploy all licenses locally yo APs, so that they can continue to function if they lose contact with their controller.

D. Configure APs to convert to controller-less Instant AP mode during controller failure.

Correct Answer: A


Question 10:

A network administrator adds several new APs to an Aruba solution that uses AirMatch. The administrator does not want to change the channel for the existing APs, but wants the new APs to receive a provisional plan for their channels and

power.

What should the administrator do to meet this goal?

A. Run an on-demand quick AirMatch optimization.

B. Run an on-demand incremental AirMatch optimization.

C. Temporarily enable ARM on the existing and new APs, while AirMatch scheduling remains enabled.

D. Temporarily disable AirMatch scheduling, and then enable ARM on the existing and new APs.

Correct Answer: B


Question 11:

What is the minimum space between channels in the 2.4GHz range to prevent overlap?

A. 1 channel

B. 3 channels

C. 5 channels

D. 7 channels

Correct Answer: C


Question 12:

A Mobility Controller (MC) runs ArubaOS 8. What is a valid reason for an administrator to set the MC to master-local mode?

A. The company already has a partially hierarchical deployment based on the 6.x code and wants to keep the current architecture.

B. The company needs to manage third-party network infrastructure devices with the use of the master controller interface.

C. The company wants a deployment architecture that allows administrators to configure all MC settings from a single location.

D. The company requires a centralized licensing architecture that provides global license pools.

Correct Answer: A


Question 13:

A network administrator wants to implement MAC filtering for the wireless network of a local financial firm to ensure that only employees can access the wireless network. What is a potential weakness of this solution?

A. MAC filters cannot be applied with WPA2 encryption.

B. Authorized MAC addresses are visible in plaintext in the air and can be easily spoofed.

C. Many popular clients do not have the capability to connect to WLANs that use MAC filters.

D. MAC filters offer no protection against authorized users who try to connect unauthorized devices.

Correct Answer: B


Question 14:

Which type of authentication server should administrators select to authenticate users to a ClearPass server?

A. Windows

B. RADIUS

C. TACACS

D. LDAP

Correct Answer: B


Question 15:

A network administrator wants to use unique digital certificates installed on user devices to authenticate wireless users. Which EAP method should the RADIUS server and clients support?

A. PEAP and MS-CHAPv2

B. EAP-TLS

C. EAP-TTLS and MS-CHAPv2

D. LEAP

Correct Answer: B