HPE6-A70 pdf

Geekcert HP HPE6-A70 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

100% candidates have passed the Aruba ACMA Newest HPE6-A70 exam questions exam by the help of Geekcert pass guaranteed Aruba ACMA Newest HPE6-A70 vce preparation materials. The Geekcert HP PDF and VCEs are the latest and cover every knowledge points of Aruba ACMA Jan 15,2022 Newest HPE6-A70 free download Aruba Certified Mobility Associate Exam certifications. You can try the Q and As for an undeniable success in Hotest HPE6-A70 pdf exam.

pass HPE6-A70 exams with Geekcert exam files. association of certification HPE6-A70 exam resources – Geekcert. pass HPE6-A70 exam | HPE6-A70 written test | HPE6-A70 exam study guide | HPE6-A70 exam tips. Geekcert – hottest HPE6-A70 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their HPE6-A70 certification exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE6-A70 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/hpe6-a70.html

The following are the HPE6-A70 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE6-A70 dumps.Questions and answers from HPE6-A70 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full HPE6-A70 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Refer to the exhibit.

Network administrators need to set up a WLAN that uses WPA2 encryption and authenticates users with a preshared key (PSK) that is the same for all users. Administrators do not see where they should specify the option for the preshared

key.

What should the administrators do?

A. Click Personal in the slide bar.

B. Click the icon in the Authentication server section

C. Return to the first page in the wizard and select the guest option

D. Configure an L3 authentication profile after the WLAN wizard is complete

Correct Answer: A


Question 2:

What is a reason for a company to choose to deploy an Aruba 7024 Mobility Controller (MC) rather than an Aruba 7010 MC?

A. to support 802.11ac Aps rather than only 802.11n APs

B. to support more wireless users

C. to support more POE devices directly connected to the MC

D. to support a faster firewall throughput rate

Correct Answer: C


Question 3:

A company wants to provide wireless access for guests with their Aruba solution. Which configuration feature requires the customer to purchase PEFNG licenses?

A. redirection of guests to an external captive portal

B. provision of DHCP services to unauthenticated guests

C. addition of custom rules to control access for authenticated guests

D. customization of the internal captive portal login page

Correct Answer: C


Question 4:

Refer to the exhibit.

The exhibit shows output from a Mobility Master (MM) dashboard. What is a valid reason for the administrator to click the akamai square under applications?

A. to create filter rules in order to control wireless user access to this application

B. to download a report about the usage of this application over time

C. to see more details about this application, such as a list of aggregated sessions

D. to see the break down for only roles, destinations, WLANs and devices that use this application

Correct Answer: D


Question 5:

What is a requirement for the Dashboard > Traffic Analysis window on the Aruba Mobility Master (MM) to show data?

A. Airmatch and ClientMatch must be enabled.

B. The solution must have active PEFNG licenses.

C. Firewall policies must include application filtering rules.

D. WLANs must use the decrypt-tunnel forwarding option.

Correct Answer: B


Question 6:

How can network administrators upgrade AirMatch on an Aruba Mobility Master (MM)?

A. Upgrade Client Match as part of a global software upgrade, and upgrade AirMatch separately as a loadable service module (LSM).

B. Upgrade Client Match and AirMatch separately as loadable service modules (LSMs).

C. Upgrade AirMatch and Client Match through a global software upgrade.

D. Upgrade AirMatch as part of a global software upgrade, and upgrade Client Match separately as a loadable service module (LSM).

Correct Answer: B


Question 7:

An AP operates on channel 6. Which device causes the most significant and consistent interference with the signal?

A. cellular phone

B. weather radar

C. wireless security camera operating on channel 8

D. AP operating on channel 11

Correct Answer: C


Question 8:

A network administrator needs to create an Aruba firewall rule that permits wireless users to receive DHCP settings when they first connect to the Aruba solution. What are the correct source and destination aliases for the rule?

A. source = any and destination = user

B. source = any and destination = any

C. source = user and destination = user

D. source = user and destination = any

Correct Answer: B


Question 9:

How can network administrator provide high availability for APs deployed in an Aruba Mobility Master (MM)-based architecture?

A. Establish clusters of Mobility Controllers (MCs).

B. Configure MM to provide backup AP tunnel termination in case of controller failure.

C. Deploy all licenses locally yo APs, so that they can continue to function if they lose contact with their controller.

D. Configure APs to convert to controller-less Instant AP mode during controller failure.

Correct Answer: A


Question 10:

A network administrator adds several new APs to an Aruba solution that uses AirMatch. The administrator does not want to change the channel for the existing APs, but wants the new APs to receive a provisional plan for their channels and

power.

What should the administrator do to meet this goal?

A. Run an on-demand quick AirMatch optimization.

B. Run an on-demand incremental AirMatch optimization.

C. Temporarily enable ARM on the existing and new APs, while AirMatch scheduling remains enabled.

D. Temporarily disable AirMatch scheduling, and then enable ARM on the existing and new APs.

Correct Answer: B


Question 11:

What is the minimum space between channels in the 2.4GHz range to prevent overlap?

A. 1 channel

B. 3 channels

C. 5 channels

D. 7 channels

Correct Answer: C


Question 12:

A Mobility Controller (MC) runs ArubaOS 8. What is a valid reason for an administrator to set the MC to master-local mode?

A. The company already has a partially hierarchical deployment based on the 6.x code and wants to keep the current architecture.

B. The company needs to manage third-party network infrastructure devices with the use of the master controller interface.

C. The company wants a deployment architecture that allows administrators to configure all MC settings from a single location.

D. The company requires a centralized licensing architecture that provides global license pools.

Correct Answer: A


Question 13:

A network administrator wants to implement MAC filtering for the wireless network of a local financial firm to ensure that only employees can access the wireless network. What is a potential weakness of this solution?

A. MAC filters cannot be applied with WPA2 encryption.

B. Authorized MAC addresses are visible in plaintext in the air and can be easily spoofed.

C. Many popular clients do not have the capability to connect to WLANs that use MAC filters.

D. MAC filters offer no protection against authorized users who try to connect unauthorized devices.

Correct Answer: B


Question 14:

Which type of authentication server should administrators select to authenticate users to a ClearPass server?

A. Windows

B. RADIUS

C. TACACS

D. LDAP

Correct Answer: B


Question 15:

A network administrator wants to use unique digital certificates installed on user devices to authenticate wireless users. Which EAP method should the RADIUS server and clients support?

A. PEAP and MS-CHAPv2

B. EAP-TLS

C. EAP-TTLS and MS-CHAPv2

D. LEAP

Correct Answer: B