E20-593 exam question

Geekcert EMC E20-593 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

There is no need to worry when you are suffering the difficult time in the Technology Foundations Newest E20-593 study guide exam preparation, Geekcert will assist you to pass the Technology Foundations Jan 14,2022 Newest E20-593 QAs exam with latest update Technology Foundations Hotest E20-593 vce Backup and Recovery Implementation Exam PDF and VCE dumps. Geekcert has the most comprehensive EMC exam preparation materials, covering each and every aspect of Technology Foundations Hotest E20-593 pdf dumps Backup and Recovery Implementation Exam exam curriculum. We ensure you 100% success in Technology Foundations Newest E20-593 study guide exam.

Geekcert exam guide: pass the E20-593 exam on your first attempt! free E20-593 exam sample questions, E20-593 exam practice online, E20-593 exam practice on mobile phone, E20-593 pdf, E20-593 books, E20-593 pdf file download! Geekcert – latest update source for all E20-593 certification exams. Geekcert provides you the easiest way to pass your E20-593 certification exam.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest E20-593 preparation materials from EMC Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/E20-593.html

The following are the E20-593 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our E20-593 dumps.Do you what to see some samples before E20-593 exam? Check the following E20-593 free dumps or download E20-593 dumps here.

Question 1:

Which EMC NetWorker software component is responsible for storing metadata in the form of hash IDs for a deduplication backup?

A. Storage node

B. NetWorker client

C. Deduplication node

D. NetWorker server

Correct Answer: A


Question 2:

Click the Calculator icon in the upper left-hand corner.

In an EMC NetWorker environment, the customer is backing up 7.5 TB per day. The 7.5 TB is comprised of 750 million files. According to EMC best practices, approximately how large will the Client File Index (CFI) be?

A. 167 GB

B. 70 GB

C. 209 GB

D. 307 GB

Correct Answer: A


Question 3:

Click the Calculator icon in the upper left-hand corner.

In an EMC NetWorker environment, the customer is backing up 500 GB per day. The 500 GB is comprised of 35,000 very large files. According to EMC best practices, approximately how large will the Client File Index (CFI) be?

A. 6 MB

B. 4 MB

C. 8 MB

D. 10 MB

Correct Answer: C


Question 4:

When adding an EMC NetWorker server\’s name into the /nsr/res/servers file of a client, which service must be restarted on the client for the change to take effect?

A. nsrexecd

B. nsrd

C. nsrindexd

D. nsrdb

Correct Answer: A


Question 5:

A customer has just upgraded their EMC NetWorker server. The upgrade included a new IP address and hostname.

After updating the configuration file on the client, which service should be restarted in order for the change to be recognized?

A. nsrdb

B. nsrexecd

C. nsrd

D. nsrindexd

Correct Answer: B


Question 6:

What is the recommended media type for the device that stores the metadata in the form of hash IDs for EMC NetWorker deduplication backups?

A. adv_file

B. file

C. Tape

D. Atmos COS

Correct Answer: A


Question 7:

You have an EMC NetWorker server with one storage node. There is an autoloader with four tape drives. Two drives each are dedicated to the server and storage node. A new Celerra has been added to the network with 500 GB of data. What must be done to back up the data on the Celerra?

A. Configure a client for the Celerra to use DSA and back up its data to either the NetWorker server or storage node.

B. Create a storage node on the Celerra and select NDMP in the “type of storage node” field.

C. Configure a device on the NetWorker server as an NDMP device and back up the Celerra to this device.

D. Create an NDMP backup pool and add this pool to a save group with other clients.

Correct Answer: A


Question 8:

Which directory holds the tracking information of each file backed up by the client “tuba” on EMC NetWorker server “soprano”?

A. /nsr/index/tuba/db6

B. /nsr/tuba/db6

C. /nsr/index/soprano/db6

D. /nsr/soprano/db6

Correct Answer: A


Question 9:

Which Microsoft VSS component gathers information to properly save applications, services, or files in a filesystem?

A. Provider

B. Requestor

C. Writer

D. Interceptor

Correct Answer: B


Question 10:

A customer has an Oracle 11g database running on a RAC cluster with ASM. It occupies approximately 5 TB on a Symmetrix DMX. They have an RTO of four hours. They intend to implement PowerSnap with EMC NetWorker version 7.6 to back up the BCVs using RMAN scripts and a proxy host.

What prevents this implementation from being successful?

A. PowerSnap is not supported on Oracle 11g with EMC NetWorker 7.6.

B. BCVs cannot be mounted to a proxy host with a RAC cluster.

C. RTO of four hours cannot be accomplished.

D. ASM does not support proxy hosts.

Correct Answer: D


Question 11:

What is the backup command specified in the EMC NetWorker client resource for EMC Centera backups?

A. nsrndmp_save

B. savepnpc

C. nsrdasv

D. nsrsnap_vss_save.exe

Correct Answer: A


Question 12:

You have been tasked to protect a newly configured Microsoft SQL server residing within a two-node cluster.

The following requirements must be met:

Backups must be performed daily.

All data must be transmitted over the LAN.

Hot backup must be performed automatically regardless of which node the virtual server resides on at the time of backup.

What software is required to achieve this?

A. NetWorker Module for Microsoft Applications and SnapImage

B. NetWorker PowerSnap Module only

C. NetWorker Module for SQL only

D. NetWorker Module for SQL and PowerSnap

Correct Answer: C


Question 13:

What is a characteristic of cloud volumes in EMC NetWorker?

A. Infinitely appendable

B. Recyclable

C. Space cannot be reclaimed.

D. Data cannot be compressed or encrypted.

Correct Answer: A


Question 14:

What is a characteristic of VCB backups in EMC NetWorker?

A. Requires a NetWorker client on each virtual machine

B. Requires a storage node on the VCB backup proxy

C. Supports image and file-based backups

D. Does not support LAN-free backup

Correct Answer: C


Question 15:

What describes the use of Tape Stacking with the embedded storage node on an EMC Disk Library (EDL)?

A. Backups are created on small virtual tapes and then cloned to one large tape.

B. Backups are created on large virtual tapes and then cloned to several small tapes.

C. Backups are stacked in a buffer area and then written to an offsite EDL at a later time.

D. Backups are stacked in a buffer area and then written to a local EDL at a later time.

Correct Answer: A