62-193 practice exam

[Newest Version] Easily Pass 62-193 Exam with Geekcert Updated Real Microsoft 62-193 Exam Materials

The Fundamentals Latest 62-193 pdf Technology Literacy for Educators certification exam is a real worth challenging task if you want to win a place in the IT industry. You should not feel frustrated about the confronting difficulties. Geekcert gives you the most comprehensive version of Newest 62-193 study guide Technology Literacy for Educators VCE dumps now. Get a complete hold on Fundamentals Fundamentals Jan 15,2022 Latest 62-193 exam questions Technology Literacy for Educators exam syllabus through Geekcert and boost up your skills. What’s more, the Fundamentals Hotest 62-193 pdf dumps are the latest. It would be great helpful to your Fundamentals Newest 62-193 pdf dumps exam.

pass 62-193 exams with Geekcert exam files. Geekcert – the most professional provider of all 62-193 certifications. pass all the 62-193 exam easily. Geekcert – 100% real 62-193 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert – help you prepare for 62-193 certification exams. latest update, most accurate and high pass rate.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 62-193 preparation materials from Microsoft Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/62-193.html

The following are the 62-193 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 62-193 dumps.Free sample questions of 62-193 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 62-193 dumps.

Question 1:

You have to recommend a solution to help the students solve their problem regarding the historical sources.

The problem must be solved as quickly as possible.

What should you recommend?

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. Modify the language settings on the students\’ desktop or laptop computers.

B. Email the source text to a language teacher at the school.

C. Use an Internet-based translation tool.

D. Use a social networking site to connect with students in other countries and upload the text to the social networking site.

Correct Answer: C


Question 2:

You teach a class of 20 students. Your classroom contains six computers.

You run an activity that is carried out mostly on paper.

Before the end of the activity, the students will require access to the computers.

Which lesson structure should provide the best learning experience for the students?

A. Create several different activities that require the computers at different stages during the lesson.

B. Execute the computer-based portion of the activity as a class demonstration.

C. Modify the tasks of the lesson so that only some of the students require access to the computers.

D. Have all of the students perform the same activity and instruct the students to take turns using the computers.

Correct Answer: D


Question 3:

You are a teacher at a secondary school. You work closely with the school administration.

A group of parents questions the large sum of money that the school invests in Information and Communication Technology (ICT) resources.

You are requested to prepare a response on behalf of the school.

On which argument will you base your response?

A. Modern economies increasingly require a workforce that has good typing skills, so the school must try to incorporate computers into all its activities.

B. Modern economies are increasingly based on knowledge and information, so students must learn the skills required to handle information.

C. The business sector in modern economies increasingly expects schools to produce students who are qualified in financial knowledge.

D. Modern economies increasingly depend on the growth of the computer manufacturing industry, an economic sector that schools must support.

Correct Answer: B


Question 4:

You plan to have an expert speaker address the students about a recent historical event.

Which two possible ICT resources should you recommend that the students use to create an accurate record of the speaker\’s statements? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. the digital voice recorder

B. the LMS

C. an Internet connection

D. a digital camera

E. a video camera

F. the flatbed scanner

G. the printers

Correct Answer: AE


Question 5:

You are requested to write the proposal to qualify for the sponsorship.

Which statement best describes the ICT Competency Framework for Teachers (ICT-CFT) policygoalthat is met by implementing the new ICT resources?

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. The new ICT resources helpthe teachers design activities that enable the students to become collaborative, problem-solving learners.

B. The new ICT resources allow the teachers to update their ICT skills and to meet the professional development objectives.

C. The new ICT resources allow the teachers to create virtual activities that can be self-administered by the students without any teacher involvement.

D. The new ICT resources allow the teachers to create problem-solving activities that the students can perform in a virtual environment.

Correct Answer: A


Question 6:

The teachers are concerned that their lack of experience with video conferencing will hinder their ability to achieve the planned lesson.

What advice should you provide to the teachers to help them achieve the planned lesson?

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. Tell them that video conferencing is a simple process and not to worry.

B. Start by using technology that they are most familiar with.

C. Teach students the benefits of video conferencing before the lesson.

D. Test the video conferencing equipment before the lesson.

Correct Answer: D


Question 7:

How does giving each student their own laptop enhance collaborative learning?

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. The students can digitally share their work and their ideas.

B. The students can connect with their peers outside of the classroom without being interrupted by the teachers.

C. The students will feel free to exchange their views with one another anonymously during lessons.

D. The students can work together without any guidance from a teacher.

Correct Answer: A


Question 8:

You create your first lesson that incorporates the use of the students\’ laptops.

You want to evaluate the effectiveness of the use of laptops during the lesson.

How do you determine effectiveness after one lesson?

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. Students actively engage in the lesson.

B. Students are able to access curriculum content.

C. Student scores improve on a test given at the end of the lesson.

D. Students give feedback that they enjoyed using laptops during the lesson.

Correct Answer: A


Question 9:

You want to motivatethe school to invest in ICT resources. The reason must be based on the ICT Competency Framework for Teachers (ICT-CFT).

Which argument should you use?

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. to become the best equipped school in your region.

B. to improve local economic conditions.

C. to give the students in your school access to a range of resources and learning experiences.

D. to meet the expectations of the students and the parents.

Correct Answer: C


Question 10:

The school plans to deploy six of the planned laptops in each classroom.

You were asked to recommend a solution that enables each student to use the laptops as part of a group project.

What should you recommend?

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. Make your classroom available to students at lunchtime and after school.

B. Have all the groupsfirst plan their project, and then book timeslots for computer use.

C. Assign one computer to each group.

D. Let students from any group use any of the computers as needed.

Correct Answer: C


Question 11:

You are teaching a biology class on the human nervous system.

One of the students asks a question that is beyond your knowledge.

Based on the current ICT resources in the classroom, which resource should you use to answer the question as quickly as possible during the lesson?

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. Email

B. a search engine

C. a blog

D. the online educators\’ community

Correct Answer: B


Question 12:

You plan to ask the students to use a search engine during the persuasive writing lesson.

Which instructions or advice should you provide to the students?

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. Search for organizations that use persuasive writing.

B. Use a variety of search engines.

C. Use a variety of Web browsers.

D. The first search result will contain the information you seek.

Correct Answer: A


Question 13:

You want to improve the students\’ research skills by using ICT resources. The solution must help meet the school\’s organizational goals.

What should you do?

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. Tell the students to search for information on the Internet.

B. Give the students a list of Internet links to sites about acid rain.

C. Give the students printed Web pages about acid rain.

D. Work with the students to create a list of search terms.

Correct Answer: D


Question 14:

You have used Information and Communication Technology (ICT) successfully in the classroom for several years.

A new teacher at the school says that she has had little opportunity to use ICT in the classroom. She wants to make use of the computer lab in her teaching.

What advice would you give her?

A. Ensure that the planned activities are easy for the students.

B. Ensure that the planned activities are fun for the students.

C. Ensure that the planned activities are suitable for the learning objectives.

D. Ensure that the students understand how ICT will be used to complete their activities.

Correct Answer: C


Question 15:

At the beginning of the second mathematics lesson, you want to engage students and remind them of the learning objectives.

What should you use?

This item is part of a case study. To view the case study information, click on the Case Study button below.

A. a presentation that models the learning outcome

B. an audio recording that defines symmetry

C. a graphics application that displays symmetrical objects

D. a printed handout that contains an outline of the learning objectives

Correct Answer: C