[PDF and VCE] Free JN0-648 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

We ensures to provide the most update JN0-648 vce with the most accurate answers. We JNCIP-ENT JN0-648 actual tests are the most complete and authoritative JN0-648 new questions with which one can pass the JNCIP-ENT JN0-648 exam in an easy way. Preparing for JNCIP-ENT JN0-648 Enterprise Routing and Switching, Professional (JNCIP-ENT) exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

Visit our site to get more JN0-648 Q and As:https://www.pass4true.com/jn0-648.html (90 QAs Dumps)
Question 1:

Which BGP message type contains NLRI information?

A. notification

B. keepalive

C. update

D. open

Correct Answer: C


Question 2:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which two statements are true regarding Q-in-Q tunneling? (Choose two.)

A. The C-VLAN traffic will be encapsulated with an outer VLAN tag of 150.

B. The C-VLANs 100-200 will be sent as the inner VLAN tag.

C. The C-VLAN 150 will be sent as the inner VLAN tag.

D. The C-VLAN traffic will be encapsulated with an outer VLAN tag of 10.

Correct Answer: BD


Question 3:

What is the correct authentication processing order on EX Series switches when multiple Layer 2 authentication methods are enabled?

A. MAC RADIUS –andgt; 802.1X –andgt; captive portal

B. 802.1X –andgt; MAC RADIUS –andgt; captive portal

C. 802.1X –andgt; captive portal –andgt; MAC RADIUS

D. captive portal –andgt; MAC RADIUS –andgt; 802.1X

Correct Answer: B


Question 4:

You are implementing a single spanning tree instance in your network and want to use the protocol that will give you the best convergence time in the event of a physical network failure of the root bridge.

Which spanning tree protocol will satisfy this requirement?

A. RSTP

B. STP

C. MSTP

D. VSTP

Correct Answer: A


Question 5:

What are three well-known mandatory BGP attributes? (Choose three.)

A. MED

B. AS-path

C. origin

D. next-hop

E. community

Correct Answer: BCD


Question 6:

You have PIM SM multicast configured and running in a network environment comprised of EX4300 devices. Your customers report increased delay when switching channels using IPTV. To help decrease the delay, you implement PIM join load balancing. You add the set protocols pim join-loadbalance command to the configuration. After committing, you notice that the flows are still using only one path.

In this scenario, which statement is correct?

A. The clear pim join-distributioncommand must be issued.

B. The interfaces must be specified to use for load balancing.

C. IGMP snooping must also be configured.

D. PIM join load-balancing only works for PIM-DM.

Correct Answer: A


Question 7:

You have configured CoS on a Junos device. A packet is classified as best effort by a behavior aggregate (BA) classifier, and as expedited forwarding by a multifield (MF) classifier.

Which statement is true in this scenario?

A. The packet will be placed in a queue associated with the BA classifier.

B. The packet will be placed into the queue which is least congested.

C. The packet will be placed into the queue that has the most bandwidth assigned to it.

D. The packet will be placed in a queue associated with the MF classifier.

Correct Answer: A


Question 8:

You must ensure that all management traffic sourced from your Junos devices is set with a specific DSCP code-point value.

Which action will accomplish this task?

A. Apply the DSCP code-point to the [edit class-of-service host-outbound-traffic]hierarchy.

B. Apply the DSCP code-point to the [edit class-of-service interface lo0.0]hierarchy

C. Apply the DSCP code-point in an egress policer.

D. Apply the DSCP code-point to a rewrite rule.

Correct Answer: A


Question 9:

Click the Exhibit button.

A router is attempting to form an OSPF neighborship with another router. However, the OSPF neighborship fails to establish completely.

Referring to the exhibit, what is the problem?

A. There is an interface type mismatch.

B. There is an interface subnet mask mismatch.

C. There is an OSPF area mismatch.

D. There is an interface MTU mismatch.

Correct Answer: A


Question 10:

You are currently using VLAN IDs 2 through 300 within your Layer 2 domain and you need to configure VSTP to prevent loops. You must ensure that all VLANs are loop free.

In this scenario, which statement is correct?

A. You must ensure that the VLANs are balanced between two different root bridges.

B. You must enable RSTP to account for all VLANs.

C. You must ensure that the bridge priority is set to the lowest value on all switches in the Layer 2 domain.

D. You must enable all VLANs, 2 through 300, under the VSTP configuration.

Correct Answer: D


Question 11:

Which two statements are correct about a functional ESI LAG interface? (Choose two.)

A. The LACP system ID must be the same.

B. The ESI values must be the same.

C. The LACP system ID must be different.

D. The ESI values must be different.

Correct Answer: AB


Question 12:

You notice a mass withdrawal of routes for some of the network hosts. You determine that the link on the ESI interface is down.

Which route type is used in this scenario?

A. Type 2

B. Type 3

C. Type 1

D. Type 5

Correct Answer: C


Question 13:

When configuring class of service, what would you use to allocate bandwidth to a forwarding class?

A. buffer depth

B. transmit rate

C. bandwidth

D. speed

Correct Answer: B


Question 14:

You are using 802.1X in your access network consisting of EX Series switches. You recently had a failure with your RADIUS server which resulted in authenticating client devices being denied access to the network. You want to change this behavior so that authenticating clients are directed to a remediation VLAN.

Which RADIUS server failback setting satisfies this requirement?

A. permit

B. move

C. sustain

D. deny

Correct Answer: B


Question 15:

You have configured class mode power management on an EX4300 to provide PoE power to telephone and security camera equipment. You want to ensure that security camera power takes priority over telephone power.

Which two actions would solve this problem? (Choose two.)

A. Connect the security cameras to the lowest port numbers on the switch.

B. Set the power priority to high on ports connected to security cameras.

C. Set the maximum power settings on ports connected to security cameras.

D. Set the power priority to low on ports connected to security cameras.

Correct Answer: AB


Visit our site to get more JN0-648 Q and As:https://www.pass4true.com/jn0-648.html (90 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *