[Newest Version] Easily Pass HPE6-A70 Exam with Updated Real HPE6-A70 Exam Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your HPE6-A70 exam! Get yourself well prepared for the Aruba ACMA HPE6-A70 Aruba Certified Mobility Associate Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE6-A70 vce. With We latest HPE6-A70 dumps, you’ll pass the Aruba ACMA HPE6-A70 Aruba Certified Mobility Associate Exam exam in an easy way

Visit our site to get more HPE6-A70 Q and As:https://www.itexambus.com/hpe6-a70.html (131 QAs Dumps)
Question 1:

Refer to the exhibit.

An Aruba solution uses AirMatch with the default AirMatch profile settings. A network administrator sees that a scheduled optimization was completed, but a plan was not deployed. Based on the exhibit, why did this occur?

A. The cost of the new plan exceeds the amount allowed by the feature license

B. The new plan did not offer significantly improved quality

C. The solution uses master-local mode

D. ARM is disabled in the radio profile, so AP radios are considered frozen

Correct Answer: B


Question 2:

Refer to the exhibit.

Network administrators need to set up a WLAN that uses WPA2 encryption and authenticates users with a preshared key (PSK) that is the same for all users. Administrators do not see where they should specify the option for the preshared

key.

What should the administrators do?

A. Click Personal in the slide bar.

B. Click the icon in the Authentication server section

C. Return to the first page in the wizard and select the guest option

D. Configure an L3 authentication profile after the WLAN wizard is complete

Correct Answer: A


Question 3:

What is a reason for a company to choose to deploy an Aruba 7024 Mobility Controller (MC) rather than an Aruba 7010 MC?

A. to support 802.11ac Aps rather than only 802.11n APs

B. to support more wireless users

C. to support more POE devices directly connected to the MC

D. to support a faster firewall throughput rate

Correct Answer: C


Question 4:

A company wants to provide wireless access for guests with their Aruba solution. Which configuration feature requires the customer to purchase PEFNG licenses?

A. redirection of guests to an external captive portal

B. provision of DHCP services to unauthenticated guests

C. addition of custom rules to control access for authenticated guests

D. customization of the internal captive portal login page

Correct Answer: C


Question 5:

Refer to the exhibit.

The exhibit shows output from a Mobility Master (MM) dashboard. What is a valid reason for the administrator to click the akamai square under applications?

A. to create filter rules in order to control wireless user access to this application

B. to download a report about the usage of this application over time

C. to see more details about this application, such as a list of aggregated sessions

D. to see the break down for only roles, destinations, WLANs and devices that use this application

Correct Answer: D


Question 6:

What is a requirement for the Dashboard > Traffic Analysis window on the Aruba Mobility Master (MM) to show data?

A. Airmatch and ClientMatch must be enabled.

B. The solution must have active PEFNG licenses.

C. Firewall policies must include application filtering rules.

D. WLANs must use the decrypt-tunnel forwarding option.

Correct Answer: B


Question 7:

How can network administrators upgrade AirMatch on an Aruba Mobility Master (MM)?

A. Upgrade Client Match as part of a global software upgrade, and upgrade AirMatch separately as a loadable service module (LSM).

B. Upgrade Client Match and AirMatch separately as loadable service modules (LSMs).

C. Upgrade AirMatch and Client Match through a global software upgrade.

D. Upgrade AirMatch as part of a global software upgrade, and upgrade Client Match separately as a loadable service module (LSM).

Correct Answer: B


Question 8:

An AP operates on channel 6. Which device causes the most significant and consistent interference with the signal?

A. cellular phone

B. weather radar

C. wireless security camera operating on channel 8

D. AP operating on channel 11

Correct Answer: C


Question 9:

A network administrator needs to create an Aruba firewall rule that permits wireless users to receive DHCP settings when they first connect to the Aruba solution. What are the correct source and destination aliases for the rule?

A. source = any and destination = user

B. source = any and destination = any

C. source = user and destination = user

D. source = user and destination = any

Correct Answer: B


Question 10:

How can network administrator provide high availability for APs deployed in an Aruba Mobility Master (MM)-based architecture?

A. Establish clusters of Mobility Controllers (MCs).

B. Configure MM to provide backup AP tunnel termination in case of controller failure.

C. Deploy all licenses locally yo APs, so that they can continue to function if they lose contact with their controller.

D. Configure APs to convert to controller-less Instant AP mode during controller failure.

Correct Answer: A


Question 11:

A WLAN in an Aruba Mobility Master (MM)-based solution enforces Enterprise-WPA2 security and uses the tunnel forwarding mode. The company has an external RADIUS server. Which device exchanges RADIUS packets with the RADIUS server?

A. Mobility Controller (MC)

B. wireless client

C. access point (AP)

D. Mobility Master (MM)

Correct Answer: A


Question 12:

A network administrator adds several new APs to an Aruba solution that uses AirMatch. The administrator does not want to change the channel for the existing APs, but wants the new APs to receive a provisional plan for their channels and

power.

What should the administrator do to meet this goal?

A. Run an on-demand quick AirMatch optimization.

B. Run an on-demand incremental AirMatch optimization.

C. Temporarily enable ARM on the existing and new APs, while AirMatch scheduling remains enabled.

D. Temporarily disable AirMatch scheduling, and then enable ARM on the existing and new APs.

Correct Answer: B


Question 13:

What is the minimum space between channels in the 2.4GHz range to prevent overlap?

A. 1 channel

B. 3 channels

C. 5 channels

D. 7 channels

Correct Answer: C


Question 14:

Which task can an Aruba Air Monitor (AM) perform?

A. Analyze wireless traffic patterns at the application level.

B. Optimize RF through the AP channel and transmit power plans.

C. Analyze RF signals to determine the cause of non-802.11 interference.

D. Help to detect rogue APs in the environment.

Correct Answer: D


Question 15:

Which type of authentication server should administrators select to authenticate users to a ClearPass server?

A. Windows

B. RADIUS

C. TACACS

D. LDAP

Correct Answer: B


Visit our site to get more HPE6-A70 Q and As:https://www.itexambus.com/hpe6-a70.html (131 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *