[Newest Version] Easily Pass 98-375 Exam with Updated Real 98-375 Exam Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Jun 28,2022 Hotest 98-375 pdf exam! Get yourself well prepared for the MTA Newest 98-375 exam questions HTML5 Application Development Fundamentals exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 98-375 vce. With We latest 98-375 actual tests, you’ll pass the MTA Hotest 98-375 vce dumps HTML5 Application Development Fundamentals exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 98-375 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 98-375 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 98-375 dumps.98-375 free dumps are questions from the latest full 98-375 dumps. Check 98-375 free questions to get a better understanding of 98-375 exams.

Question 1:

In CSS, the flow-into property deposits:

A. the flow into the content.

B. the regions into a flow.

C. the flow into the regions.

D. content into the flow.

Correct Answer: D


Question 2:

The data in a specific HTML5 local storage database can be accessed from:

A. Different browsers on the same device.

B. Different browsers on different devices.

C. The same browser on different devices.

D. The same browser on the same device.

Correct Answer: A


Question 3:

Which HTML5 tag defines superscript text?

A.

B.

C.

D.

Correct Answer: C


Question 4:

What does the following HTML5 code fragment do?

A. It plays the myVacation.avi video if the browser supports it; otherwise, plays the myVacation.ogg video if the browser supports it.

B. It plays two videos: first myVacation.avi, and then myVacation.ogg.

C. It plays both videos simultaneously, myVacation.avi and myVacation.ogg.

D. It prompts the user to choose which format of the myVacation video it should play, .avi or .ogg.

Correct Answer: D


Question 5:

Which attribute prefills a default value for an input element in HTML5?

A. name

B. placeholder

C. autocomplete

D. required

Correct Answer: B


Question 6:

You need to use JavaScript to access the “section1” element in the following code fragment:

Which method should you use?

A. getElementsByTagName

B. getElementById

C. getElementsByName

D. getElementsByClassName

Correct Answer: B


Question 7:

Which CSS3 code fragment will style only the external links in an HTML document?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Correct Answer: D


Question 8:

You work as a senior developer at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com.

You are running a training exercise for junior developers. You are currently discussing a method associated with the localStorage object. The method can be used to write data to local storage.

Which of the following is the method being discussed?

A. The initStorageEvent method.

B. The process method.

C. The setItem method.

D. The setImmediate method.

Correct Answer: C


Question 9:

You work as a senior developer at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com.

You are running a training exercise for junior developers. You are currently discussing CSS style sheets.

Which of the following is TRUE with regards to CSS style sheets? (Choose all that apply.)

A. It specifies resources for an offline HTML5 application.

B. It specifies resources for an online HTML5 application.

C. It specifies resources for an XML application.

D. It specifies resources for an offline XAML application.

Correct Answer: A


Question 10:

You work as a senior developer at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. ABC.com makes use of HTML5 and CSS3 in their development process.

You are developing a page that includes the Geolocation API. You have to include a method in your code that commences listening for updates to the current geographical location of the device running the client.

Which of the following actions should you take?

A. You should consider making use of the setInterval method.

B. You should consider making use of the watchPosition method.

C. You should consider making use of the setItem method.

D. You should consider making use of the setInterval method.

Correct Answer: B


Question 11:

You work as a senior developer at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com.

You are running a training exercise for junior developers. You are currently discussing an object of the Geolocation API that has the code and message properties.

Which of the following is the object being discussed?

A. The Coordinates object.

B. The Geolocation object.

C. The PositionError object.

D. The Position object.

Correct Answer: C


Question 12:

Match the HTML5 input attributes to the corresponding descriptions. (To answer, drag the appropriate attribute from the column on the left to its description on the right. Each attribute may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.)

Select and Place:

Correct Answer:


Question 13:

Match the JavaScript objects to the corresponding characteristics or methods. (To answer, drag the appropriate JavaScript object from the column on the left to its characteristic or method on the right. Each JavaScript object may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.)

Select and Place:

Correct Answer:


Question 14:

Match the CSS position property values to the corresponding descriptions. (To answer, drag each value from the column on the left to its description on the right. Each value may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.)

Select and Place:

Correct Answer:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *