Latest Geekcert 220-902 Exam 220-902 Dumps 100% Free Download

This dump is 100% valid to pass CompTIA CompTIA A Hotest 220-902 pdf dumps exam. The only tips is please do not just memorize the questions and answers, you need to get through understanding of it because the question changed a little in the real exam. Follow the instructions in the Geekcert CompTIA A Jan 15,2022 Hotest 220-902 QAs CompTIA A Certification Exam PDF and VCEs. All Geekcert materials will help you pass your CompTIA CompTIA A exam successfully.

Geekcert- hottest 220-902 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their 220-902 certification exams. as a leading 220-902 exam study guides provider, Geekcert provides the latest real test practice for hottest cisco, microsoft, comptia, vmware, ibm, hp, oracle, citrix exams. 100% real and latest.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 220-902 preparation materials from CompTIA Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/220-902.html

The following are the 220-902 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 220-902 dumps.Do you what to see some samples before 220-902 exam? Check the following 220-902 free dumps or download 220-902 dumps here.

Question 1:

A user has installed two new drives in one of the computers in the computer lab and has been unable to format Disk1 from the command prompt. The lab requires that Disk1 be a dynamic disk configured with two partitions. The first partition

must be 256,000 MB in size and mapped to drive F. The second partition must be 512,000 MB in size and mapped to drive G.

The new partitions must be formatted to ensure that users\’ files can be secured from other users and that the disk must be configured to account for future redundancy.

Instructions: Conduct the necessary steps within the Disk Manager to accomplish these tasks. When you have completed the simulation, please select the Done button to submit.

Correct Answer: Review the for all details.

Right click on disk 1, click on initialize

Choose disk and option as MBR. Hit ok.

Again, right click on disk 1 and choose convert to dynamic disk. Now right click on disk 1 and choose new simple volume. Specify storage as 256000 and assign a drive letter F and choose file system as NTFS and click finish.

Do the same thing for rest of space of disk 1, assigning 512000MB and using Disc G

Here are the screen shots showing this process:

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-07-31 at 7.09.55 AM.png

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-07-31 at 7.10.09 AM.png

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-07-31 at 7.10.20 AM.png

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-07-31 at 7.00.52 AM.png

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-07-31 at 7.03.15 AM.png

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-07-31 at 7.03.44 AM.png

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-07-31 at 7.13.51 AM.png

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-07-31 at 7.03.57 AM.png


Question 2:

Two components of Genericwafe2.0 are causing performance issues on a Windows 7 PC One Genencware2.0 component is currently not responding and needs to be disabled upon reboot. To prevent further performance issues ensure both components are no longer running upon reboot without making any other changes to the current system or without deleting registry keys or shortcuts.

Instructions: When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer.

Correct Answer: Please review for detailed answer.

Please check the below images for detailed steps to do:


Question 3:

You need to configure your mobile device to send and receive electronic messages from your company. Your mobile device must be able to truly synchronize the message state with your desktop so that when a message is read on your desktop it is marked as read on your mobile device These are the proper parameters:

Email address [email protected] com

Password [email protected]

Pop techies com Port 110 Security. None

IMAP techies com Port 993 Security SSL

Smtp.techies.com Port 465 Security: TLS

Company SSID Techies

Security WPA2

Passphrase [email protected]

SSID is not broadcasted

Instructions You are not authorized to use the Company\’s WLAN The outgoing server does not require login credentials When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer.

Correct Answer: Please review explanation for detailed answer.

Explanation/Reference:

Settings are configured exactly as solution below:


Question 4:

A Windows 7 machine appears to have a failure. Every time it is rebooted, the message “BOOTMGR is missing” appears. You have previously inserted a Windows 7 installation DVD into the DVD-ROM. Please repair this failure without

overwriting the customers\’ local user profiles.

Instructions:

Launch the simulation to repair the failure

Type Help in command line to show list of available commands When you have completed the simulation, please select the done button.

Correct Answer: Please review for detailed answer.

Please check the below images for detailed steps to do:


Question 5:

Drag and drop the following Windows 7 versions in order according to their feature-sets, from MOST to LEAST.

Select and Place:

Correct Answer:


Question 6:

Drag and drop the following Windows Versions to the correct feature on which they are found. Windows Versions may be used more than once.

Select and Place:

Correct Answer:


Question 7:

You have been tasked with setting up a new executive\’s laptop on his home network. After an investigation, you find that his home network is wired and has the following settings:

IP range is 10.10.10.0

Netmask is 255.255.255.0

Default gateway is 10.10.10.1

Additionally, the router\’s address is used as the primary DNS server and WINS is not in use.

Please configure the laptop with an IP address of 10.10.10.15, ensuring that the laptop will still work when plugged into the switch at the office, which is configured for DHCP. Do not make any other unnecessary configurations to the laptop.

Instructions: Keyboard shortcuts are not available. When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer.

Correct Answer: Review the for all details.

Right click in Local Area Network and double click on the IPv4 settings:

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-07-31 at 6.50.23 AM.png Choose Alternate Configuration Tab and enter as follows:

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-07-31 at 6.54.23 AM.png


Question 8:

The network administrator has changed the IP address of ComputerA from 192.168.1.20 to 10.10.10.20 and now Jane, a user, is unable to connect to file shares on ComputerA from ComputerB using the computer name.

Instructions:

Using the available tools, resolve the connectivity issues. When you have completed the simulation, please select the done button

to submit your answer.

Correct Answer: Review the for all details.

Need to flush the DNS cache on Computer B:

Macintosh HD:Users:danielkeller:Desktop:Screen Shot 2015-07-31 at 7.17.54 AM.png


Question 9:

A client states that there are too many programs automatically starting when Windows boots. Which of the following tools would BEST be used to disable some programs from automatically starting when the computer is booted?

A. Performance Monitor

B. Fixboot

C. MSCONFIG

D. FIXMBR

Correct Answer: C


Question 10:

Ann, a customer, has a wired router that connects to the Internet without any issue, but does not provide any other network services. When users connect PCs to the router, they cannot access the Internet or any other network resources.

Which of the following should Ann do to connect the PCs to the Internet?

A. Change the gateway address on the wired router

B. Set the DNS to an external public source on the PCs

C. Remove the PCs from the MAC filter list in the wired router

D. Change the switch port duplex setting from half to full

Correct Answer: B


Question 11:

Which Windows 7 command can stop a single process from the command-line?

A. Taskkill

B. Shutdown

C. Tasklist

D. DEL

Correct Answer: A


Question 12:

Which of the following is required in order to receive push email notifications on a mobile device?

A. IMAP

B. POP3

C. ActiveSync

D. SMTP

Correct Answer: B


Question 13:

At the airport the company sales employees work on their laptops to submit financial proposals. Which of the following would mitigate shoulder surfing?

A. Firewalls

B. The use of VPNs

C. Privacy filters

D. RSA key fobs

Correct Answer: C


Question 14:

Which of the following features is a characteristic associated to that of Android-based smartphones?

A. Apple App Store

B. Closed source SDK

C. Proprietary data cable connector

D. Open source SDK

Correct Answer: D


Question 15:

A user states they are hearing a clicking noise coming from the computer. There is a message on the screen saying no operating system found, and the computer then attempts to boot from PXE. Which of the following should the technician perform?

A. Remove the floppy disk

B. Replace the hard drive

C. Replace the NIC

D. Replace the DVD-Rom

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *